Yandex Metrica

MarsRise coin nedir, ne kadar? MarsRise coin nasıl alınır?

MarsRise coin nedir, ne kadar? MarsRise coin nasıl alınır?

Coinmarketcap verilerine göre 24 saatte yüzde 62 değer kazanan MarsRise coin nedir, MarsRise coin nasıl alınır ve ne kadar? İşte detaylar. 

Ekonomi

27.02.2024, 16:18

24 saatte yüzde 62 değer artışı sağlayan MarsRise, kripto para yatırımcılarının dikkatini çekti. Peki MarsRise coin, token nedir, nasıl alınır? Amacı nedir? MarsRise neyi amaçlar?

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

MARSRİSE NEDİR?

MarsRise, topluluk tarafından yönlendirilen ve adil bir şekilde başlatılan bir kripto para birimidir. MarsRise ayrıca büyük bir tokenomik ile birlikte gelir. Otomatik Likiditeye sahiptir ve Stratejik Geri Alımı, her işlemde kilitli likiditeye dağıtılır ve MarsRise'ı bu oyunda en iyilerden biri yapar. Tüm pasif gelirlerinin yüzde 2'si her işlemde tüm sahiplerine dağıtılır. Kullanıcıları çekerken, proje sürdürülebilirliği dikkate alınması gereken bir faktördür; MarsRise, operasyonlarda ve pazarlamada yüzde 3'lük etkileyici bir gelişmeye sahiptir.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

MARSRİSE COİN NASIL ALINIR?

MarsRise başlangıçta 1 katrilyon jetonla sağlandı, bunların neredeyse yüzde ellisi dağıtımda yakıldı ve diğer yüzde 50'si PancakeSwap'ta piyasaya sürüldü. Token, yüzde 17'lik bir set kayması ile Pancakeswap'ta kapmak için hazır. PancakeSwap, Binance Smart Chain üzerinde çalıştığından, bu, bitcoin veya Ethereum ile karşılaştırıldığında çok daha düşük işlem maliyetine sahip bir blok zinciridir. Buradaki alım satım ücretleri, diğer en iyi merkezi olmayan borsalardan çok daha düşüktür ve bu da kullanıcılara kendileri için rahat bir şekilde önemli ölçüde fayda sağlar. Pazardaki en yüksek işlem hacimlerine sahip olan PancakeSwap, Binance Akıllı Zincirinde lider merkezi olmayan borsadır.

4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları neler? 4A, 4B, 4C sigortalara yeni düzenleme: 2024 Güncel emeklilik şartları... Haberi Görüntüle

MARSRİSE AMACI NEDİR?

MarsRise, yol haritasında gelecekteki çabalarını ortaya koydu ve "Roadmap 2021'i Mars'a giden yolumuz" olarak adlandırdı. Proje ayrıca genel denetimi de temizleyerek sözleşmelerini yüzde 100 güvenli hale getirdi. Kullanıcı tabanları arasında güven geliştirmek için gerekli olan, öncelikle kripto yatırımlarıyla ilgilenen çeşitli sertifikalar ve teknik bilgi sertifikaları aldılar. Bu nedenle, geliştiriciler titiz davrandılar ve web sitesinin ikinci bir düşünceye sahip olmadan onlara güvenecek kadar güvenli olmasını sağladılar.

MarsRise yalnızca güvenilirliği somutlaştırmakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcı dostudur. Projenin birçok benzersiz çabası var ve kendi MarsWallet'i gibi platformlar inşa etme yolunda ilerliyor ve bunu önümüzdeki yıllarda yenilikçi bir MarsSwap takas platformu takip ediyor.

Kaynak: MarsRise WhitePaper

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading