Yandex Metrica

Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda bir kişi intihar etti!

Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda bir kişi intihar etti!

Son dakika haberleri... Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda bir kişi intihar etti. Marmaray Yenikapı durağındaki intihar vakası nedeniyle Kazlıçeşme-Üsküdar arasında tek hattan gecikmeli yapılan seferlerin normale döndüğü bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:58

Marmaray'ın Twitter hesabından yapılan bilgilendirmeye göre olay saat 13.26'da Yenikapı istasyonunda meydana geldi. Bir kişi raylara atlayarak intihar etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İslam Memiş yeni yatırım tavsiyesini verdi: Altından umudunu kesenlere alternatif olacak İslam Memiş yeni yatırım tavsiyesini verdi: Altından umudunu kesenlere alternatif... Haberi Görüntüle

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Daha sonra yapılan bir başka paylaşımda ise Marmaray trenlerinin saat 15.15 itibarıyla çift hattan işletilmeye başlandığı, seferlerin normale döndüğü belirtildi.

Gram altın rekora doymuyor! Yeni zirve ile yatırımcıları kendine çekiyor: İşte güncel rakamlar Gram altın rekora doymuyor! Yeni zirve ile yatırımcıları kendine çekiyor:... Haberi Görüntüle

ULAŞIM TEK HATTAN YAPILIYOR

Yaşanan olay nedeniyle seferler tek hattan gecikmeli olarak yapılıyor. Vatandaşların istasyonlarda yoğunluk oluşturduğu görüldü.

Erken emekliliğin gelmesi an meselesi: 2. Torba Yasa maddelerinde o detay dikkat çekti! Erken emekliliğin gelmesi an meselesi: 2. Torba Yasa maddelerinde o... Haberi Görüntüle

MARMARAY SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Marmaray'ın Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Saat 13.26’da Marmaray Yenikapı durağında yaşanan üzücü bir intihar olayı nedeniyle trenlerimiz Kazlıçeşme - Üsküdar arasında tek hattan gecikmeli olarak işlemektedir." Kaynak: Son dakika | Marmaray'ın Yenikapı istasyonunda bir kişi intihar etti! Seferlerde aksamalar yaşanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading