Yandex Metrica
SON DAKİKA
Markete gidenler büyük şok yaşadı! Saat başı zam

Markete gidenler büyük şok yaşadı! Saat başı zam

Marketler etiket fiyatlarını fahiş fiyatlarla değiştirme konusunda adeta yarışa girdi. Birçok vatandaş aynı marka ürünün farklı marketlerde çok farklı fiyatlara satıldığından şikayet ediyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Marketlerin etiketler fahiş fiyatlarla sürekli olarak güncellemeye devam ederken aynı marka ürünlerin farklı marketlerde farklı fiyatlara satıldığı belirlendi. Son olarak, aynı firma tarafından üretilen domates salçasının üç farklı markette 46,95 TL, 61,75 TL ve 79,95 TL'ye satıldığı tespit edildi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Demir, gıda fiyatlarındaki fahiş artışlarla ilgili şoke edici bilgileri Sabah gazetesi ile paylaştı. Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan tahıl koridorunu açmasaydı şu anda ekmeğin 20 liraya satılacağını söyledi ve şöyle konuştu:

DMM'den ÖTV ve KDV'ye zam iddialarına yalanlama: 'Spekülatif haberlere itibar... Haberi Görüntüle

'ETİKET FİYATLARI BORSA GİBİ'

Tarihte nerede görülmüş ki, fiyatlandırma da patates ve soğan muzun fiyatını geçmiş. Fiyatlandırmayı çökerttiler. Borsa fiyatı gibi etiket fiyatları olmaya başladı. Her saat etiket değişiyor. Bu durumun matematiksel hesabı yok. Kaç aydır dolar aynı. Mazot aşağıya düştü. Süt bölgelere göre değişmekle birlikte en yüksek 9 lira. Ama 30 liraya satıyorlar.

Bu haberi duyan İŞKUR'un kapısına koştu! Çalışanlara 25 bin TL'lik... Haberi Görüntüle

'BİZDE STOK SIKINTISI YOK'

Bu devlet her şey rağmen, fırıncının aldığı 50 kiloluk unun yüzde 45 fiyatını karşılıyor. Bunu şekerde de yapıyor. Bizde stok sıkıntısı yok. Fakat hükümetin aleyhine çevirmek için çalışıyorlar.

Bu bizde gösteriyor ki büyük bir oyun var. Devletin buna fırsat vermemesi lazım. Hükümet tarımda tarihi rekora imza attı. 42 yıl önce köylü çiftçi bu kadar para kazanmıştı. 42 yıl sonra hububatta bu kadar para kazanabildi. Dünya borsasını üzerinde alım yaptık. Dünya borsasında, 300-310 dolar arası hububat alımı yapılırken, biz 400 dolar civarında hububat aldık çiftçiden. Alım garantisi verdik. 400 tane TMO alım varken, 200 tane daha seyyar alım merkezi kurduk.

14 Mart mazota zam mı geldi? Bu gece mazota zam... Haberi Görüntüle

'BU VURGUN VATANDAŞI SORKAĞA ÇAĞIRMAK'

Var olan ayçiçek yağına yok dediler. İnsanları galeyana getirdiler. 90 ile 110 lira arasında olan ayçiçek yağını 300 liraya kadar sattılar. İki haftada 500 bin teneke yağ sattılar. 100 milyonun üzerinde para kazandılar. Şimdi vatandaşı sokağa nasıl iteriz derdindeler. Bu vurgun, bu vatandaşın mutfağında sorun çıkartmaya çalışmak, sokağa çağırmak. Tencere darbesi bu. Mutfakta patates, soğan olmazsa mutfakta yemek yapamazsın. Mutfakta yemek çıkmazsa sorun çıkar. Bunu da hükümete yıkmaya çalışıyorlar.

Ev alacaklar dikkat: Devletten 2 yıl ertelemeli 120 ay vadeli... Haberi Görüntüle

'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAHIL KORİDORUNU AÇMASAYDI EKMEK 20 LİRANIN ÜZERİNDEYDİ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tahıl koridorunu açamasaydı, şu an yediğimiz ekmek 20 liranın üzeriydi. Dünyada gıda savaşı başlamıştı. Meyve sebzeyi 2 liradan aldılar, 22 liraya sattılar. Biberi, 2 liradan aldılar, 22 liraya sattılar. Elmayı 1.5 liraya aldılar, 18 liraya sattılar. Dereotunu 1 liraya aldılar, 22 liraya sattılar. Bahane olarak mazotu gösterdiler.

SGK uzmanı kulis bilgiyi paylaştı! Borcu olanlar milyonlarca kişiye müjde:... Haberi Görüntüle

'BÜYÜK BİR OPERASYON ÇIKARMAYA DOĞRU GİDİYORLAR'

Antalya'da portakal 5 lira. İstanbul'da 22 lira. Aynı Antalya'da portakal 17 lira. Hal yasası acilen çıkartılmalıdır. Fiyatlamayı alt üst ediyorlar. 1 kilo kıyma 150 lira, 1 kilo kaşar 210 lira. Büyük bir operasyon çıkarmaya doğru gidiyorlar. Köylüyü çiftçiyi kendi alanında desteklememiz gerekir. Birbirine yakın üç markette aynı firma tarafından üretilen domates salçası 46,95 TL, 61,75 TL ve 79,95 TL'ye satılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading