Yandex Metrica

Markete gideceklere son çağrı! 20 Mart'tan sonra geçerli olmayacak

Markete gideceklere son çağrı! 20 Mart'tan sonra geçerli olmayacak

Son günlerde marketlerdeki fahiş zamlara karşı bankalar harekete geçti. Birtakım kampanya duyurularıyla vatandaşa bonus dağıtılıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:57

Marketlerdeki fahiş zamlarla birlikte bankalar müşteri havuzunu genişletmek için harekete geçti. Son kampanya Bonus özelliği olan kartlara geldi. Söz konusu kampanya ile birlikte her 200 TL ve üzeri market harcamalarına bonus veriliyor. 

Peki, kampanyaya nasıl katılım sağlarsınız? İşte detaylar...

Bayramda tatile değil işe gidene ek ödeme! İzin yapmayan vatandaşlara ek ücret ödemesi yapılacak! İşte detaylar... Bayramda tatile değil işe gidene ek ödeme! İzin yapmayan vatandaşlara... Haberi Görüntüle

BONUS KAMPANYASI DETAYLARI

Markette Bonus üye işyerlerinden yapacağınız 200 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 25 TL, toplam 75 TL bonus verilecek. Kampanya 1-20 Mart 2022 tarihleri arasında geçerli.
Kampanyada tüm işlemler 200 TL ve üstü harcamalar için geçerlidir. Fiziki ve sanal POS’tan yapılan harcamalar dahil ediliyor.
Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi ve Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy dahildir.
Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş’tan “Hemen Katıl”ı tıklayabilir ya da GIDA yazıp 3340’a SMS gönderilmesi gerekiyor.
Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahil ediliyor.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri dahil edilmiyor.
Kampanya müşteri bazında sayılıyor, bir müşteri en fazla 75 TL bonus kazanabiliyor.
Bonus kullanım tarihleri 23 Mart-23 Mart’tır.

23 Nisan’dan sonra kullanılmayan bonuslar ise geri alınacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading