Yandex Metrica

Market alışverişi yapacaklar dikkat! O banka rekor indirim hediye edecek

Market alışverişi yapacaklar dikkat! O banka rekor indirim hediye edecek

Maximum kart kullanıcılarına yeni kampanya haberi duyuruldu. Kampanya kapsamında 1-10 Mayıs arasında Maximum kredi kartları ile giyim, aksesuar, kozmetik, elektronik perakende, kırtasiye, züccaciye, ev tekstili ve çiçek sektöründe yer alan seçili firmalarda yapılacak 200 TL ve üzeri ilk alışverişlere 100 TL MaxiPuan hediye verilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:14

Maximum kart sahiplerine müjde duyuruldu. Kampanya kapsamında 1 – 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında Maximum kredi kartları ile giyim, aksesuar, kozmetik, elektronik perakende, kırtasiye, züccaciye, ev tekstili ve çiçek sektöründe yer alan seçili firmalarda tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri ilk alışverişten itibaren 25 TL ve toplamda 100 TL MaxiPuan hediye edilecek!

Kampanyaya Katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Bakan Şimşek'ten ABD ile kritik temas: Yatırımların derinleştirilmesi ele alındı Bakan Şimşek'ten ABD ile kritik temas: Yatırımların derinleştirilmesi ele alındı Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA DAHİL OLAN İŞLEMLER 

Kampanya seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dâhildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır.

Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat etmezseniz... Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat... Haberi Görüntüle

PUANLAR NE ZAMAN KULLANILABİLİR? 

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 24 Mayıs 2022 tarihinde son alışverişin yapıldığı kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Haziran 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading