Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Maaşını PTT'den alanlara müjdeli haber geldi! Kimliğinizle giderek nakit paranızı alabilirsiniz.

Maaşını PTT'den alanlara müjdeli haber geldi! Kimliğinizle giderek nakit paranızı alabilirsiniz.

Emekli bayram ikramiyesini bekleyen emeklilere bir müjdeli haber de PTT'den geldi. Yeni kampanyaya göre, kimliğiyle PTT'ye giden vatandaşlar 80 bin TL'ye kadar kredi çekebilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:07

EgeHaber'e göre, emekliler yoğun bir şekilde bu sene bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağını ve ne zaman ödeneceğini araştırmaya başlamışken PTT’den de acil nakit ihtiyaçlarını karşılayacak çözüm açıklandı. Maaşını PTT üzerinden alan ve bütün SGK emeklilerinin yararlanabileceği fırsatın detayları haberimizde…

Ramazan ayında işsiz vatandaşlara aylık 8000 TL devlet desteği! İşsiz... Haberi Görüntüle

UYGUN FİYATLI KREDİ

Emeklilerin acil nakit ihtiyacının çözülmesi için PTT’den 80.000 TL’ye kadar nakit desteği sunuluyor. PTT’den Emekli Kredisi kapsamında yapılacak ödemeler için aynı zamanda emeklilerin herhangi bir kefil ya da şarta sahip olması gerekmiyor.

Üstelik yüzde 2,49 oranından başlayan avantajlı faiz oranları ile verilen nakit desteği, nakit ihtiyacı olan bütün emeklilerin rahat bir nefes almasını sağlamayı amaçlıyor.

Maaş ücretine göre promosyon ödemesi! 9.999 TL ve üzerinde emekli... Haberi Görüntüle

SMS İLE 50 BİN TL'YE KADAR KREDİ SAĞLANIYOR

PTT’nin emekli desteğine başvuruların nasıl yapılacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Maaşını PTT’de alan tüm emekliler kefilsiz ve şartsız olarak 50.000 TL’ye kadar bütün nakit ihtiyaçları için SMS ile kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading