Yandex Metrica

LC Waikiki'den alkışları hakeden hareket! İkonik maymun NFT oldu, geliri o kuruma bağışlandı!

LC Waikiki'den alkışları hakeden hareket! İkonik maymun NFT oldu, geliri o kuruma bağışlandı!

LC Waikiki'nin 90'lar ve 2000'lere damga vuran ikonik maymun maskotu NFT olarak OpenSea platformunda satışa çıkarıldı. Satıştan elde edilecek gelir Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlanacak.

Ekonomi

02.04.2024, 12:04

Webtekno'nun haberine göre, 90'lı yıllarda çocukların hayallerini süsleyen ve poşetten tişörte, stickerdan kazağa kadar hemen hemen her LC Waikiki ürününde yer alan maymun maskotu teknolojiye ayak uydurdu ve NFT olarak satışa çıktı.

LC Waikiki'nin nostaljik maymunu daha sonradan kaldırılmış bir daha da gündeme gelmemişti.

Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Haberi Görüntüle

OPENSEA'DE SATIŞA SUNULDU

LC Waikiki Vintage Maymun" ismini alan yeni NFT koleksiyonu, üretici LC Waikiki tarafından OpenSea'de satışa sunuldu. Şirketin LinkedIn hesabından yapılan paylaşım ile birlikte satışa çıkan NFT koleksiyonu, eski maymun maskotun çeşitli pozları ile tamamlanırken, elde edilen tüm gelirin Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) bağışlanacağı açıklandı.

22 BİN TL'DEN SATILIYOR

Sosyal medyada yapılan duyuru ile 10 parçadan oluşan NFT koleksiyonunu satışa sunan giyim üreticisi, Vintage Maymun karakterlerine 0,5 ETH (22.145 TL) fiyat biçti. Şirket, LinkedIn'de şu paylaşımı yaptı:

“LC Waikiki Vintage Maymun” NFT Koleksiyonu OpenSea’de satışa açıldı! Yıllardır Türkiye’nin en sevilen marka karakterleri arasında olan LC Waikiki Maymunu’nun müşteri ile ilk buluştuğu vintage tasarımlarını NFT yatırımcıları için bir koleksiyon parçası hâline getirdik.

90’lı yıllarda çocukluğunu yaşamış hemen herkese anılarını hatırlatan karakterin, sevimli ve eğlenceli pozlarından bu limitli koleksiyondan elde edilen tüm gelir, çocukları nitelikli eğitimle buluşturmak adına TEGV - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ’e bağışlıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading