Yandex Metrica

KYK geri ödeme sayfası neden açılmıyor?

KYK geri ödeme sayfası neden açılmıyor?

KYK geri ödeme sayfasına günlerdir giriş yapılamıyor. En son öğrenci ve mezunları ilgilendiren KYK kredi borçları ile ilgili Kabine Toplantısı'ndan müjdeli haber gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık." demişti. Peki KYK geri ödeme sayfası neden açılmıyor?

Ekonomi

28.03.2024, 17:05

KYK geri ödeme sayfası günlerdir açılmıyor. KYK ödemeleri ile ilgili en son Kabine Toplantısı'ndan müjdeli haber çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık." sözlerini kullandı. Peki KYK geri ödeme sayfası neden açılmıyor?

Ücretsiz doğalgaz! Bakan Bayraktar duyurdu: 5 milyar 195 milyon ödeme hesapta Ücretsiz doğalgaz! Bakan Bayraktar duyurdu: 5 milyar 195 milyon ödeme... Haberi Görüntüle

KYK GERİ ÖDEME SAYFASI NEDEN AÇILMIYOR?

KYK geri ödeme sayfası açılmak istendiğinde karşınıza "Yapılan teknik bir çalışma nedeni ile hizmet sunulamamaktadır." yazısı çıkıyor. KYK geri ödeme sayfasının açılmamasının sebebinin borçların yapılandırılması olduğu düşünülüyor.

ANNELERE MAAŞ BAĞLANIYOR! SGK her ay 325 euro verecek: O illerde başlıyor ANNELERE MAAŞ BAĞLANIYOR! SGK her ay 325 euro verecek: O... Haberi Görüntüle

KYK BORCU FAİZLERİ NE ZAMAN SİLİNECEK?

KYK borçları faizleri ile ilgili öğrenci ve mezunları sevindirecek açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan taradından faizlerin silineceği açıklaması Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KYK borçları ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Kredi geri ödemelerini herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Yani anapara. Bu uygulamadan hala kredi geri ödemesi yapan bütün gençlerimiz faydalanacak. Toplamda 26 milyar liranın üzerindeki bir yükü gençlerimizin üzerinden kaldırmış oluyoruz. 3 milyon 157 bin gencimizin öğrenim kredi sorununu kökten çözmüş oluyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren kredi ödemesi başlayacak öğrenciler artık sadece aldıkları kredi miktarından sorumlu olacaklar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading