Yandex Metrica

KUYUMCULARDAN SON DAKİKA UYARISI: Altın fiyatlarında büyük oyuna dikkat: Bunu yapanlar zararlı çıkmıyor…  

KUYUMCULARDAN SON DAKİKA UYARISI: Altın fiyatlarında büyük oyuna dikkat: Bunu yapanlar zararlı çıkmıyor…  

Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlara, kuyumcular son dakika uyarılarında bulunuyor. Yükselen altın fiyatlarıyla birlikte piyasada sahte altınlar dolaştığına dair iddialar da var. Yatırımcılar ve altın yatırımı yapmak isteyenler, altın fiyatlarını güncel olarak takip ediyor. Fiyatlar, birçok faktöre bağlı olarak değişebiliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Yatırımcılar altın alırken, sahte alınlarla karşılaşma riskiyle karşı karşıya kalıyor. Bu durum, kuyumcuların da dikkatini çeken bir problem. Piyasada sahte altınların yaygın olduğunu ifade eden kuyumcular, vatandaşların bu konuda çok dikkat etmeleri gerektiğini vurguluyor. Sahte altınları ayırt etmek için bazı kriterlere dikkat etmek gerekiyor. Kuyumcular, ürünün gramajının ve sesinin önemli belirleyiciler olduğunu ifade ediyor. Gerçek altınların bir ağırlığı ve karakteristik bir sesi bulunurkeni sahte altınlarda bu detaylar farklılık gösteriyor. 

Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008 ve sonrasına dikkat! Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008... Haberi Görüntüle

"SESİNDEN ANLAMAK MÜMKÜN"

Takvim'in haberine göre; kuyumcular, "Bazı sahtekarlar, bilezikleri bile kuyumcuya getirerek sahte altını gerçek gibi gösterebilmektedir. Ancak altını bir taşa sürdüğünüzde sönmediği halde ateşe vurduğunuzda altın olmadığını anlayabilirsiniz. Sesinden altının gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu anlamak mümkündür" diyor.

Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Haberi Görüntüle

YATIRIMCILARA UYARI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son yazısında yatırımcıları ilgilendiren önemli uyarılarda bulundu. Memiş'in değerlendirmelerine göre, gram altın ve döviz konusunda dikkatli olunması gerektiği vurgulanmaktadır. Memiş'in açıklamaları, "Büyük Plan" adını verdiği bir senaryoyu anlatarak başlamaktadır. İddiasına göre, dünya genelindeki merkez bankalarının ortak hareket ettiği bir sürecin yaşandığına dikkat çekmektedir. Bu iddiasını uzun süredir gündemde tuttuğunu belirten Memiş, bugün gelinen noktada insanların varlıklara erişimlerinin kısıtlandığını ifade etmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading