Yandex Metrica

KuveytTürk'ten emeklilerin yüzünü güldüren karar! Bankasını değiştirene rekor ödeme yapılacak

KuveytTürk'ten emeklilerin yüzünü güldüren karar! Bankasını değiştirene rekor ödeme yapılacak

Kuveyt Türk bankasından emeklileri sevindirecek bir haber geldi. İlk defa emekli promosyonu alacak vatandaşlar 3 yıllık taahhüt ile birlikte emekli maaşına ek 1000 TL’ye varan promosyon alacak.

Ekonomi

05.02.2024, 17:46

Kuveyt Türk emekli vatandaşlara müjde niteliğinde bir haber verdi. 

Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam edecek? Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞINA EK 1000 TL PROMOSYON VERİLİYOR

Promosyon almak isteyen emekli vatandaşlar bankaların promosyonunu takip ediyor. İlk defa emekli promosyonu alacak vatandaşlar 3 yıllık taahhüt ile birlikte emekli maaşına ek 1000 TL’ye varan promosyonu Kuveyt Türk Bankası’ndan alacak.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

3 YILLIK TAAHÜT SÜRESİNİDOLDURAN EMEKLİLER İKİNCİ PROMOSYON ÜCRETLERİNİ ALMAYA HAK KAZANACAKLAR

3 yıllık taahhüt süresini dolduran emekli vatandaşlar ikinci promosyonunu almaya hak kazanacak. Kuveyt Türk Banka’sı tarafından yapılan açıklamada: 1000 nakit vereceğini duyurdu. Üstelik paralar 3 gün içinde hesaplara aktarılacak. Banka, maaşını Kuveyt Türk’e yeni taşıyan müşterilere ilk maaşını aldıktan sonra mevcut Kuveyt Türk müşterilerine ise istediği zaman promosyon başvurusunda bulunma şansı veriyor.

Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En... Haberi Görüntüle

BANKADAN YAPILAN AÇIKLAMA

Emekli vatandaşların, promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Kuveyt Türk aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterli.

Emekli maaşını Kuveyt Türk Bankası’na yeni taşıyan müşteriler maaşlarını en az 1 defa Kuveyt Türk Bankası’ndan  aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterileri ise beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmalarını takiben 3 iş günü sonrasında ödeme müşterimizin hesabına gerçekleştirilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading