Yandex Metrica

Sitede Ara

Kurbanlık fiyatları 2022 belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar 2022? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık fiyatları!

Kurbanlık fiyatları 2022 belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar 2022? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık fiyatları!

2022 kurbanlık fiyatları araştırılmaya başladı. Kurban Bayramı yaklaştıkça internette kurbanlık fiyatları da aranmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı'ndan sonra gelen ikinci dini bayram olan Kurban Bayramı, Müslümanlar için ayrı bir öneme sahiptir. Kurban Bayramı'nda kurban keserek dini vazifesini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, kurbanlık fiyatları 2022 araması yapıyor. Kurbanlık fiyatları 2022 belli oldu! Peki kurbanlık fiyatları ne kadar 2022? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık fiyatları!

Ekonomi

27.03.2024, 16:41

Kurban Bayramı yaklaşırken 2022 kurbanlık fiyatları da araştırılmaya başladı. Dini olarak görevlerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, Kurban Bayramı'nda kurban kesecek. Bunun için internette kurbanlık fiyatları 2022 aramaları çoğalıyor. Kurbanlık fiyatları 2022 belli oldu! Peki  kurbanlık fiyatları ne kadar 2022? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık fiyatları!

Altına Çin etkisi! Rekor seviyelere çıkıyor: İşte güncel rakamlar Altına Çin etkisi! Rekor seviyelere çıkıyor: İşte güncel rakamlar Haberi Görüntüle

KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR 2022?

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatları araştırılıyor. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, 2022 kurbanlık fiyatları büyükbaş kurbanlıklar için 60-70 bin, küçükbaş kurbanlık için de ortalama 3-4 bin olacakğını söyledi.

Et fiyatlarındaki yükselişin kurbanlık fiyatlarını da etkileyeceği düşünülüyor. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, Bloomberg HT’ye konuştu. Osman Civil, kırmızı ette genel olarak maliyet kaynaklı fiyat artışları ile tüketimde yaşanan düşüşün piyasada bir denge sağladığını ifade etti. Başkan Civil, yem maliyetleri nedeniyle üreticinin yaz sonu anaç hayvanları kesime götürerek üretimden uzaklaşacağının altını çizdi.

SGK'dan ölüm aylığı alanlara uyarı! Başvuru yapmayanlar ödemelerini alamayacak! SGK'dan ölüm aylığı alanlara uyarı! Başvuru yapmayanlar ödemelerini alamayacak! Haberi Görüntüle

KURBANLIK TALEBİNİN AZALACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Osman Civil, bu yıl Kurban Bayramı'nın 9 Temmuz 2022’ de başlayacağını hatırlattı. Civil, geçen yıl küçükbaşın 1.800 TL' den, büyükbaşın da 25-30 bin lira aralığında satıldığını söyledi. Osman Civil, bu yıl satılacak olan kurbanlık fiyatları hakkında şunları dedi:

Kurbanlık talebinde ekonomik sebeplerden dolayı azalma olacağını düşünüyoruz. Asıl sorun yaz bittiği dönem yaşanacak. İşletmelerde hâlâ kesime gidecek hayvan var. Talebi karşılıyor ancak eylülden itibaren anaç hayvanların kesime götürüleceğini öngörüyoruz. Büyükbaş kurbanlıklar 60-70 bin lira, küçükbaş kurbanlıklar da ortalama 3-4 bin lira olur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading