Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kurban Harçlığı müjdesi: TC kimlik son hanesine göre ödeme başladı: 2,4,6,8 ise hesabınız kontrol edin 

Kurban Harçlığı müjdesi: TC kimlik son hanesine göre ödeme başladı: 2,4,6,8 ise hesabınız kontrol edin 

Öğrencilere bayram harçlığı verilip verilmeyeceği son günlerde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti seçim beyannamesinde yer alan vaatleri, özellikle gençler arasında heyecan yaratmış durumda. Beyannamede geçen; "Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız" ifadesi, öğrencilerin bayram ikramiyesi beklentilerini artırdı. Peki öğrencilere bayram ikramiyesi verilecek mi?

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Kurban Bayramı yaklaşırken, öğrencilere bayram harçlığı verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Emeklilerde olduğu gibi üniversite öğrencilerine yılda iki kere bayram ikramiyesi verilmesi yeniden gündem oldu.

Asgari ücretlilere 3000 TL bayram ikramiyesi! Dar gelirlilere Ramazan Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

Üniversitede öğrenim gören öğrencilere, tıpkı emeklilerde olduğu gibi dini bayramlarda; yılda iki kez bayram ikramiyesi verilecek. "Bayram harçlığı" adı altında yapılacak ödemenin, bin lira civarında olması öngörülüyor.

Emekliye seyyanen zamda yeni formül! Detaylar belli olmaya başladı: 'Emekli... Haberi Görüntüle

BAYRAM HARÇLIĞI ÖDEME TARİHLERİ BELLİ Mİ?

Üniversite öğrencilerine verilmesi planlanan bayram harçlığı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Henüz ikramiye ücreti ve ödeme takvimi belli değil. Emeklilere bayram öncesinde ödemeler yapılıyor. Aynı şekilde öğrencilere de Kurban Bayramı öncesi bayram ikramiyelerinin ödenmesi bekleniyor.

Diyanet takvimine göre Kurban Bayramı 29 Temmuz'da idrak edilecek. Bu tarihten bir hafta önce ikramiyelerin hesaplara aktarılması bekleniyor. Öğrencilere bayram harçlığı ve ikramiye konusunda henüz resmi bir bilgi verilmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading