Yandex Metrica
SON DAKİKA
KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİNDE DEV ZAM: 4A, 4B, 4C emeklisine bayram ikramiyesi kaç lira? İşte beklenen ikramiye rakamı 

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİNDE DEV ZAM: 4A, 4B, 4C emeklisine bayram ikramiyesi kaç lira? İşte beklenen ikramiye rakamı 

4A 4B 4C emeklisine çifte sevinç yaşatacak açıklama geldi. Emekli Kurban Bayramı ikramiyesine dev zam geliyor. Yeni bayram ikramiyesi belli oldu. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

SSK, BAĞ-KUR, 4C emeklisi ve EYT emeklisi için güzel haber geldi. Emekliye çifte zam haberi verildi. Maaş zammı ve bayram ikramiyesi zammı haberi aynı anda büyük sevinç yarattı. 15 milyon emekli haziran ayını mutlu geçirecek. Emeklilere hem maaş zammı hen de bayram ikramiyesi zammı geliyor.

Peki 4A 4B 4C emeklisi Kurban Bayramı ikramiyesi kaç TL oldu? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? 

Emekli maaş zammı ve emekli ikramiye zammı seçim sonrasında gündemden düşmüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin hemen ardından katıldığı canlı yayında maaş zamları ile ilgili önemli bilgiler vermişti. İyileştirmelerin bir an evvel yapılması için yeni kabinenin kurulması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, verdiği sözleri unutmadı. Yeni kabine kurulur kurulmaz emekli maaş zammı ve emekli bayram ikramiyesi zam mı gündeme gelecek. Hızlıca meclisten geçmesi beklenen kararlar resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girecek. 

Limanlarda elleçlenen konteyner miktarında rekor artış! Bakan Uraloğlu duyurdu Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada emekli bayram ikramiyesi zammı için miktar vermedi. Ancak bayram ikramiyesi zammının en az 1000 TL olacağı konuşuluyor. Yeni Bayram ikramiyesinin ise 3.000 TL'ye yükseleceği gelen iddialar arasında yer alıyor.

81 ilde 1271 personel alımı başladı! Gelir İdaresi Başkanlığı başvuruların... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 10 BİN TL'YE YÜKSELECEK

Mart ayında 7 bin 500 TL'ye yükselen en düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye yükseleceği iddialar arasında yer alıyor. Uzmanlar en düşük emekli maaşı zammı sonrasında 7 bin 500 TL ve üstü maaş alan emekliye de kademeli zam yapılacağı kanısında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading