Yandex Metrica

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2 BİN LİRA! Temmuz zammı ile çifte müjde: EYT’liler bu bayram iki ikramiye birden alacak

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2 BİN LİRA! Temmuz zammı ile çifte müjde: EYT’liler bu bayram iki ikramiye birden alacak

Ramazan Bayramı öncesinde milyonlarca emekliye ödenen bayram ikramiyesi Kurban Bayramı'ndan önce de hesaplara yatırılacak.

Ekonomi

14.03.2024, 09:35

Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, sorusu milyonlarca emeklinin cevabını aradığı bir soru. Son zamanlarda arama motorlarında sıkça araştırılan emekli ikramiyesi ne kadar oldu, sorusu haberimizde cevap buluyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan Bayramı'ndan önce milyonlarca emekli vatandaşı sevindirecek bir açıklama yaptı. Erdoğan milyonlarca vatandaşa emekli ikramiyesi zammı müjdesi verdi. Mart ayından bu yana EYT başvurusunda bulunan vatandaşlara güzel haber geldi. Mart ayında EYT başvurusunda bulunmuş olan vatandaşlar bu ay hem maaş hem de iki bayram ikramiyesi birden alacakları yetkililer tarafından açıklandı. Mart ayından bu yana EYT için başvuran 1.8 milyon insanın başvurularından birçoğu tamamlandığı geri kalanların ise bu hafta içerisinde tamamlanacağı duyuruldu. Bu haber tüm EYT başvurusunda bulunanları sevindirdi. İşte emekli ikramiye ile ilgili detaylar... 

Satanlar dizlerini dövecek! Hatice Kolçak'tan flaş konut yorumu: Rekora gidiyor Satanlar dizlerini dövecek! Hatice Kolçak'tan flaş konut yorumu: Rekora gidiyor Haberi Görüntüle

EYT’Lİ OLACAK OLANLARA İKİ İKRAMİYE BİRDEN

Mart ayından bu yana EYT başvurusunda bulunan vatandaşlar bugüne kadar geçmiş aylık ödemelerini alabiliyorlar. Emekli aylıkları başvurulan aydan sonraki aydan itibaren hesaplanıyor. Yani mart ayında EYT başvurusunda bulunmuş bir aday nisan ayından itibaren biriken maaşlarını başvurusu sonuçlandığında toplu olarak alıyor. Bu yüzden de herhangi bir parasal haksızlığa uğramıyor.

Bu sebeple mart ayında EYT başvurusunda bulunmuş olan bir vatandaş bu ay sonuçlanan başvurusu sebebi ile maaşlarının üzerine iki ikramiye birden alacak. Hem geçtiğimiz Ramazan Bayramı ikramiyesi ve bu ay içerisinde alınacak Kurban Bayramı ikramiyesini alabilecekler.

Başvuru tarihlerine göre adayların her iki ikramiyeden de yararlanıp yararlanamayacağı belli olacak. Mesela mart ayında başvuru yapan bir aday hem Ramazan hem de Kurban Bayramı ikramiyesini alabilecek. Nisan veya mayıs aylarında başvuran adaylar ise yalnızca önümüzdeki Kurban Bayramı ikramiyesini alabilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading