Yandex Metrica

Kripto para piyasalarında tarih tersten yazıldı! 1 hafta öncesinde 120 dolar olan coin Binance'den delist edildi

Kripto para piyasalarında tarih tersten yazıldı! 1 hafta öncesinde 120 dolar olan coin Binance'den delist edildi

Geçen yılın sonundan itibaren sürekli düşüşte olan kripto para piyasaları Terra Luna kriziyle dibi gördü. Luna coin bir günde yüzde 99 değer kaybederken birçok altcoini peşinden sürükledi. Uzmanlar özellikte son 2 gündür yaşananları 'yeni bir dot-com balonu' olarak tanımladı.

Ekonomi

09.02.2024, 11:30

Devletler nezdinde, hiçbir yasal bağlayıcılığı olmayan kripto para piyasalarında son 2 günde yaşanılanlar yüz binlerce doların buhar olmasına yol açtı. Terra Luna'nın öncü olduğu büyük çöküşten Bitcoin ve altcoinler de nasibini aldı.

Türkiye'de her 12 kişiden birinin işlem yaptığı kripto para piyasasında 280 milyar dolar buharlaştı.

Halkbank'tan çocuklara 100 TL bayram harçlığı: 23 Nisan'da başvuran alabilecek! Halkbank'tan çocuklara 100 TL bayram harçlığı: 23 Nisan'da başvuran alabilecek! Haberi Görüntüle

LUNA BİNANCE'DEN DELİST EDİLDİ

Nisan ayının başında 120 dolar seviyesini gören LUNA'nın düşüşü durmuyor. 

0,00003 dolar seviyesine kadar gerileyen LUNA'da değer kaybı yüzde 99.99'u aşarken, Binance'de LUNA işlemleriyle ilgili bir duyuru yayınladı.

Binance'dan yapılan açıklamada LUNA ile işlemlerin olarak devre dışı bırakıldığı duyurdu.

Düşüşün ardından ilk olarak LUNA ile vadeli işlemleri kaldıran (Delist) Binance, daha sonra LUNA/BTC, LUNA/BIDR, LUNA/AUD, LUNA/BNB, LUNA/ETH, LUNA/USDT, LUNA/GBP, LUNA/BRL, LUNA/TRY ve LUNA/EUR işlemleri kaldırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading