Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kripto para piyasaları bu haberle çöktü! Altcoin yatırımcısı geri çekildi, balinalar harekete geçti!

Kripto para piyasaları bu haberle çöktü! Altcoin yatırımcısı geri çekildi, balinalar harekete geçti!

Fed ve Omicron varyantının da etkisiyle kripto para piyasalarında deprem etkisi yaratan bir hafta sonu yaşanıyor. Cumartesi günkü sert düşüşün ardından piyasalar hafiften toparlanmaya başlasa da birçok altcoin cuma günkü fiyatından çok uzakta.

Ekonomi

23.01.2024, 18:24

Kripto Para piyasalarında da Omicron varyantı ve Fed’in faiz artırımı ihtimali düşüş getiriyor. Bir süredir ayı piyasasında olan kripto paralarda satışlar daha da derinleşti. Lider kripto para birimlerine paralel olarak altcoinler de sert kayıplar yaşadı.

2'Lİ 5 LT AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMDE! Migros'ta Ramazan ayına özel... Haberi Görüntüle

BITCOIN YÜZDE 34’ÜN ÜZERİNDE SERT DÜŞTÜ

Bitcoin 69 bin dolar olan tarihi zirvesinden 45 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Böylece kısa sürede yüzde 34’ün üzerine kayıp yaşamış oldu ve ayı piyasasında olduğunu da kanıtladı. Bitcoin şu sıralar yüzde 4’e yakın primle 49 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

kripto para

Turistik trenlere iki rota daha! Bakan Uraloğlu açıkladı Haberi Görüntüle

ETHEREUM DA BİTCOIN'İ TAKİP ETTİ

Ethereum fiyatları da 4300 dolar seviyesinden 3700 dolara kadar sert dalış gerçekleştirdi. En popüler ikinci kripto para birimi olan Ethereum’daki düşüş sonrası toparlanma grafiği sergileyip 4200 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş'ten yatırımcılara son uyarı: Gram... Haberi Görüntüle

RIPPLE ESKİ FİYATINDAN UZAKTA

Davalarla başı dertte olan Ripple bir de ayı piyasasından nasibini almış oldu. Ripple 0,84 dolar seviyelerinden 0.67 dolar seviyesine kadar düşüş gerçekleştirdi. Tepki alımlarıyla ile Ripple toparlandı ve 0.84 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Emekli maaşı banka promosyon başvurusu nasıl yapılır? 2024 Hangi banka... Haberi Görüntüle

DOGECOIN VE SHIBA INU DE DÜŞÜŞTE

Dogecoin 0,20 dolar seviyelerinden 0.14 dolar seviyelerine kadar geriledi. Sert düşüş sonrası tepki alımlarıyla karşılaşan Dogecoin 0.17 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Shiba Inu ise dün 0,000039 dolar seviyesinden 0,000031 dolar seviyelerine kadar düşüş gerçekleştirdi. Şu suralar Shiba Inu 0,000037 dolar seviyesinde bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading