Yandex Metrica

Kripto para borsası FTX çöktü! CEO'sundan yatırımcıyı üzecek açıklama: Her şeyi batırdım

Kripto para borsası FTX çöktü! CEO'sundan yatırımcıyı üzecek açıklama: Her şeyi batırdım

Kripto para borsası FTX'in ABD sitesinde işlemlerin birkaç gün içinde durdurulabileceği bildirildi. FTX'in Üst Yöneticisi Sam Bankman-Fried, şirketin yaşadığı likidite krizine ilişkin, "Üzgünüm. Her şeyi batırdım, daha iyisini yapmalıydım." dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 22:15

FTX'in Üst Yöneticisi Sam Bankman-Fried, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, şirketin yaşadığı likidite krizine ilişkin, "Üzgünüm. Her şeyi batırdım, daha iyisini yapmalıydım." diye yazdı.

Bankman-Fried, likiditeyi artırmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ancak başarılı olacaklarına dair bir söz veremeyeceğini kaydetti.

Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz Bakan Şimşek'ten kamu harcamalarıyla ilgili açıklama: Kontrol edecek ve kesintiye... Haberi Görüntüle

8 MİLYAR DOLARLIK AÇIK

ABD basınında dün yer alan haberlere göre, Bankman-Fried nakit kaynağı bulunamaması halinde şirketin iflas başvurusunda bulunmak zorunda kalabileceği konusunda FTX yatırımcılarını uyarmıştı. Bankman-Fried, kripto para borsasının 8 milyar dolarlık bir açıkla karşı karşıya olduğunu bildirmişti.

Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur emeklisinin en düşük emekli maaşına enflasyon farkı! Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur... Haberi Görüntüle

BINANCE SATIN ALMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, salı günü FTX'i satın almayı planladıklarını açıklamıştı.

Zhao, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, FTX'in Binance'ten yardım istediğini belirtmişti.

FTX'in likidite sorunu yaşadığına işaret eden Zhao, "Kullanıcıları korumak adına, FTX.com'u tamamen satın almak ve likidite sorununu gidermeye yardımcı olmak amacıyla bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu imzaladık." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading