Yandex Metrica

Kripto para alacaklar dikkat! İşte zengin edecek 4 Metaverse coin

Kripto para alacaklar dikkat! İşte zengin edecek 4 Metaverse coin

Kripto para piyasalarındaki büyük çöküş, yatırımcıların bir kısmı tarafından ucuza alım fırsatı olarak görülüyor. Analistler, bu dört Metaverse coinin ileride zengin etme potansiyeli taşıdığını söylüyor.

Ekonomi

03.04.2024, 01:34

Kripto Arena'nın haberine göre, önde gelen metaverse tabanlı altcoin projeleri, sektöre olan ilginin hızla artmasıyla ivme kazanmaya devam ediyor. Nisan ayındaki düşüşün ardından, ApeCoin (APE), Decentraland (MANA), The SandBox (SAND) ve Axie Infinity (AXS) dahil olmak üzere metaverse tokenleri güçlü kazançlar elde ediyor.

Kripto para piyasası bugün sert bir düzeltme yaşarken, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) sert çakıldı. Metaverse altcoin’ler de ivme kaybetti. Ancak, dün, birçok metaverse tabanlı altcoin yüzde 5’ten fazla arttı. Fiyat artışları, bu hafta balina alımının ve metaverse sektörünün benimsenmesinin bir sonucu. Balinalar dipten metaverse tokenleri biriktirdikçe, bu altcoin’ler ayın başından bu yana önemli ölçüde yükseliyor. Ayrıca, BlockFi’nin ABD dışındaki müşteriler için önde gelen metaverse tokenlerinin alım satımını başlatması da fiyat artışlarına neden oldu.

Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Haberi Görüntüle

BALİNALAR DİPTEN TOPLADI

Kripto piyasası büyük düzeltmeye tanık olurken, APE fiyatı neredeyse yüzde 50 artarak yaklaşık 26 dolara yükseldi. Bununla birlikte, APE tokenleri bir yıl boyunca kilitli kaldığından, Otherside metaverse lansmanından sonra fiyat 16 dolara düştü. Düşüşe rağmen, Ethereum balinaları dipten alımlar yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading