Yandex Metrica

Kripto kralı CEO bir gecede servetinin yüzde 94'ünü kaybetti! Büyük çöküş

Kripto kralı CEO bir gecede servetinin yüzde 94'ünü kaybetti! Büyük çöküş

Bloomberg , FTX CEO'su Sam Bankman-Fried'in Salı günü net değerinin %94'ünü kaybettiğini açıkladı. Bu, bir milyarderin servetindeki toplam net değerine kıyasla tek günlük en büyük düşüşü işaret ediyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:02

Pazartesi günü 16 milyar dolar değerinde olan FTX CEO'su Sam Bankman-Fried, Salı günü servetinin %94 oranında eriyerek 1 milyar dolara düştüğünü gördü. Bloomberg'e göre bu, bir milyarderin tek bir günde yaşadığı en büyük servet çöküşüne işaret ediyor.

Milyonlarca ev sahibi dikkat! 5 soruda kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması Milyonlarca ev sahibi dikkat! 5 soruda kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması Haberi Görüntüle

FTX'İ BINANCE'YE SATMIŞTI

Salı günü, 30 yaşındaki CEO , kripto borsası FTX'in ciddi bir likidite sıkışıklığını gidermek için rakip firma Binance'e satıldığını duyurdu . Bloomberg'in haberine göre, Bankman-Fried'in FTX'teki yüzde 53'lük hissesi 6,2 milyar dolar değerindeyken, servetinin 7,4 milyar doları da kripto ticaretinden geliyordu.

Binance'in FTX'i satın almasıyla birlikte, Bloomberg'in varlık endeksi hem FTX'e hem de Alameda'ya 1 dolar değer biçerek Bankman-Fried'in en büyük varlıklarının algılanan değerini sildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading