Yandex Metrica

Kripto depremi devam ediyor! Bir borsa daha iflas bayrağını çekti

Kripto depremi devam ediyor! Bir borsa daha iflas bayrağını çekti

Son dakika haberleri... Kripto para piyasalarında FTX'in iflasıyla birlikte başlayan kaos devam ediyor. Şimdi de ABD kripto devlerinden BlockFi iflas başvurusunda bulundu.

Ekonomi

03.04.2024, 03:59

Son dakika haberleri... FTX'in likitide sorunu yaşamasıyla başlayan kripto para çöküşü, büyük küçük birçok kripto para platformunu iflasa sürükledi. Bu iflas dalgasının sonuncusu ABD'li kripto devi BlockFi'den geldi.

Para çekme işlemleri de dahil olmak üzere, tüm işlemleri askıya alan şirket New Jersey Bölgesi İflas Mahkemesi'ne iflas başvurusu yaptı.

BlockFi'nin iflas süreci başlayan FTX'le yüz milyonlarca dolarlık kredi anlaşması bulunduğu belirtildi.

BlockFi, FTX'i 275 milyon dolar ile ikinci en büyük alacaklısı olarak listelemişti.

Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi iş ilanları yayımlandı! Başvuru şartları neler? Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik... Haberi Görüntüle

PARA VARLIĞI AÇIKLANDI

Şirketin yaptığı açıklamaya göre ellerinde 256,9 milyon dolar bulunuyor. Şirket, çalışan maaşlarının ödenmesi ve çalışanlara sağlanan faydaların kesintiye uğramadan devam etmesi için önergeler verdi.

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul (BİST100) bayramdan sonra hangi gün açılacak? Borsa Pazartesi açık mı? Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul (BİST100) bayramdan sonra hangi... Haberi Görüntüle

WEB SİTELERİNDEN AÇIKLAMA YAYINLADILAR

BlockFi, konuya ilişkin web sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

"Ekibimiz, işlemler durdurulduğundan beri bizim için mevcut olan her stratejik seçeneği ve alternatifi araştırdı ve müşterilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya yönelik birincil hedefimize odaklanmış durumda. Söz konusu Bölüm 11 başvurusu, BlockFi'nin şirketi istikrara kavuşturmasını sağlayacak ve BlockFi'ye, değerli müşterilerimizin de dahil olduğu tüm paydaşlar için değeri en üst düzeye çıkaran bir yeniden yapılanma planını tamamlama fırsatı sunacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading