Yandex Metrica

Kredi puanı düşük olan herkesi ilgilendiriyor! Ziraat Bankası'ndan herkese 50 bin TL'lik ödeme yapılacak

Kredi puanı düşük olan herkesi ilgilendiriyor! Ziraat Bankası'ndan herkese 50 bin TL'lik ödeme yapılacak

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi taleplerine müşterileri için daha esnek yaklaşarak, kredi notu düşük olan müşterilerine de kredi vererek yüzlerini güldürecek. Ziraat Bankası'nın düşük kredi notuna ihtiyaç kredisi kampanyası, finansal zorluklar yaşayan vatandaşları rahatlatacak. Banka, bu kampanya kapsamında, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisiyle isteyenlere destek olacak.

Ekonomi

23.04.2024, 10:51

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişilerin nakit ihtiyaçlarını hesaplarına hızlı bir şekilde akatararak destek olmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi kampanyası ile şubeye bile gitmenize gerek kalmadan çok uygun koşullarda ödeme yaparak faydalanabilirsiniz. Düşük faizli ihtiyaç kredileri 36 taksitte rahatlıkla ödenebilmektedir. Kredisi zayıf olanlara da 50 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek. Ziraat Bankası'nda maaşlı çalışanlara ve emeklilere daha yüksek ihtiyaç kredisi imkanı tanınıyor. 

Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını kaybetti Kripto para piyasasının kralıydı: Tek bir hatayla 1 milyon dolarını... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisine  bankanın şubeleri aracılığıyla veya online olarak başvurabilirsiniz. Başvuru işlemi oldukça hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor. Başvuru sonucu ise, kredi notuna, gelir durumuna ve diğer faktörlere bağlı olarak belirleniyor.

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için cep telefonu, tablet veya bilgisayarınızdan Ziraat Bankası İnternet Bankacılığına giriş yapın. İnternet bankacılığının yanı sıra 7/24 mobil uygulamalar ile mesai saatleri beklemeden rahatlıkla işlem yapabilirsiniz. Şubeye gitmek isteyen vatandaşlar rahatlıkla ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Haberi Görüntüle

KREDİ NOTU DÜŞÜK OLANLARA DA FIRSAT!

Ziraat Bankası, düşük kredi notu olan müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunarak onlara destek oluyor.  Kampanya kapsamında, müşterilerin kredi notuna göre faiz oranları belirleniyor. Bu sayede, kredi notu düşük olan müşteriler bile uygun faiz oranlarıyla ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Türkiye'nin kısıtlaması ekonomilerini sarstı: İsrail ihracat kısıtlamasını delmeye çalışıyor Türkiye'nin kısıtlaması ekonomilerini sarstı: İsrail ihracat kısıtlamasını delmeye çalışıyor Haberi Görüntüle

ÖDEME PLANI MÜŞTERİLERİN TALEBİNE GÖRE BELİRLENİYOR

Kampanya kapsamında, düşük kredi notuna sahip olan müşteriler, 50.000 TL'ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Kredi geri ödeme planı, müşterinin talebine göre belirleniyor ve en uygun ödeme planı oluşturuluyor. Ayrıca müşteriler, kredi ödemelerini vade sonunda tek seferde veya taksitli olarak yapma imkanına sahip olacaklar.

Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi! İşte 17 Nisan 2024 güncel altın fiyatları... Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi!... Haberi Görüntüle

FAİZ ORANLARI MÜŞTERİLERİN KREDİ NOTUNA GÖRE DEĞİŞİYOR 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları, müşterilerin kredi notuna göre belirleniyor. Kampanya kapsamında, müşterilerin kredi notlarına göre değişen faiz oranları sunuluyor. Böylece, kredi notu düşük olan müşteriler de uygun faiz oranları ile ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olanlar için ödeme planı da oldukça önemlidir. Başvuru aşamasında belirlenen 36 ay taksitle ödeme sağlanabilinmektedir. Ödeme planında kredi taksitleri, vade süresi, ödeme günleri ve toplam ödeme tutarı bilgileri yer almaktadır.Ödeme planı hazırlanırken kredi vadesinin uzun olması, taksitlerin düşük olması gibi faktörler toplam ödeme tutarını arttırabilir. Bu nedenle, ödeme planı detaylı bir şekilde incelenerek kredi ödemesinin gerçekleştirilmesi önemlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading