Yandex Metrica

Kredi kartı sahiplerine son uyarı! Bunu yapanlar 40 bin TL alacak

Kredi kartı sahiplerine son uyarı! Bunu yapanlar 40 bin TL alacak

Akbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını müşterilerine duyurdu. İnternet bankacılığı ve SMS üzerinden yapılabilen başvuruda uygun faizlerle 40 bin TL kredi verileceği bildirildi. Detaylar Akbank'ın resmi internet sitesinden duyuruldu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:27

Akbank, müşterileri için yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Hem SMS hem de internet bankacılığı üzerinden yapılabilen başvurular için bankanın müşterisi olmak gerekiyor. 

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

KREDİ KARTI ÖDEMELERİNİN DÜZENLİ OLMASI GEREKİYOR 

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların bankadan daha önce kredi kartı kullanmaları ve düzenli ödemeler yapmaları durumunda, işlemlerini gerçekleştirerek, daha uygun faizlerle kredi alabileceği bildirildi. 

Herkes zam yaparken onlar indirim yaptı! Sigaradaki fiyat değişimi etiketlere yansıdı: İşte yeni sigara fiyatları Herkes zam yaparken onlar indirim yaptı! Sigaradaki fiyat değişimi etiketlere... Haberi Görüntüle

40 BİN TL KREDİ VERİLECEK 

Akbank üzerinden başlatılan kredi kampanyasında 40000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, ilk taksit ödemesinde 36 ay vadeli kredi alabilecek. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapabilir ve kredinizi hesabınıza yatırabilirsiniz. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyası dahilinde işlemlerinizi gerçekleştirmek isteyen vatandaşların kredi ödemeleri belirli şartlar dahilinde hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading