Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kredi kartı kullananlar dikkat! Başvuru yapanlar 418 TL geri ödeme alacak

Kredi kartı kullananlar dikkat! Başvuru yapanlar 418 TL geri ödeme alacak

Milyonlarca kredi kartı kullananın ilgisini çekecek bir gelişme yaşandı. Binlerce kredi kartı kullananın bilmediği detayları sizler için hazırladık. İşte, detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:19

Bankaların  kredi kartı kullanan müşterilerin hesaplarından senelik kredi kartı aidat ücret parası kesmeye başlaması üzerine Tüketici birlikleri, kredi kullananları ilgilendiren uyarıyı yaptı. Tüketici birlikleri yaptığı uyarıda bankaların müşterilerinin bilgisi dışında kredi kartlarından senelik işlem ücreti, senelik kart ücreti ve kredi kartı aidat parası kapsamında kesintiler yaptığını, müşterilerin bu durumda yapılan bu kesintilere itiraz edebilmesi için kart ekstrelerini kontrol etmesi gerektiğini belirtti. 

Kontrol edilen ekstrelerde, alt kısımda söz konusu kesintilerin yapıldığına dair bir bilgilendirme bulunuyorsa eğer, kredi kart sahibi yapacağı itiraz ile yapılan kesintiyi bankadan geri alabilir. İtiraz edilmeden bankadan ilgili paranın alınamayacağını bu yüzden de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak 418 TL'lik ödemenizi bankadan geri alabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading