Yandex Metrica

Kredi kartı borcu olanlara devletten ödenek müjdesi! '10.000 TL'ye kadar borçlarınız...'

Kredi kartı borcu olanlara devletten ödenek müjdesi! '10.000 TL'ye kadar borçlarınız...'

Kredi kartı borcu olanların beklediği haber geldi. Devlet bu konuda zorluk çekenler için yeni paketler üzerinde çalışıyor. Son olarak PTT ile AktifBank işbirliği aracılığıyla bankacılık ürünleri konusunda sürekli yeni kampanyalar hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Ekonomi

23.01.2024, 18:41

Birleştirme Kredisi, başka bankalarda bulunan kredilerinizin tek açtı altında daha uygun aylık ödemelerle toplanmasını sağlamak hedefiyle hazırlandı. Farklı bankaların farklı ürünleri kapsamında kullanılmış olan kredilerin, faiz oranları ve farklı ödeme tarihleri ciddi bir ödeme krizi oluşturabiliyor. Bu türlü farklı kredi ürünlerinin üst üste konulduğunda faiz oranları, içerisinden çıkılmaz bir hal alabiliyor.

Akaryakıta  zam geliyor mu? 17 Nisan 2024 bugün benzin ve mazot ne kadar? Akaryakıta zam geliyor mu? 17 Nisan 2024 bugün benzin ve... Haberi Görüntüle

PTT BORÇ TRANSFER KREDİSİ İLE BORÇLARDAN KURTULUYORSUNUZ

Bu tür durumda olan kişilerin, başka bankalarda bulunan tüm borçlarını tek çatı altında toplamaları büyük avantaj oluşturuyor. Bu avantajların başında uzayan vade ile düşen aylık ödeme miktarı oluyor. Bunun yanında tek çatı altında ve tek faiz oranı uygulanması da, borcunuzun her ay anapara ödemesinin fazlalaşmasını sağlıyor. Dolayısıyla borçlarınızı daha kısa süre içerisinde, zorlanmadan ödeyebiliyorsunuz.

Farklı kredi ürünleriyle şişmiş faiz oranları, ödemelerin yapılmasıyla bile sürekli yüksek faiz tutarlarının ödenmesine sebep oluyor. Tek çatı altında PTT’de toplanan borçlar, sabit faiz oranıyla ana para ödemesinin daha fazla yapılabilmesini sağlıyor.

Altın fiyatları ne zaman yükselmeye başlayacak? İslam Memiş 7 gün süre vererek... Altın fiyatları ne zaman yükselmeye başlayacak? İslam Memiş 7 gün... Haberi Görüntüle

PTT BORÇ TRANSFER KREDİSİ ÜST LİMİRİ NE KADAR?

PTT ile Aktif Bank işbirliği, çok çeşitli bankacılık ürünleriyle kullanıcılara faydalar sağlıyor. PTT Borç Transfer Kredisi bunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Borç Transfer Kredisi aracılığıyla 50.000 TL üst limite kadar, diğer bankalarda bulunan kredi borçlarınızı kapatabiliyorsunuz. Borç Transfer Kredisi için PTT’nin uyguladığı faiz oranı % 2,79 ve 36 ay vade seçeneği sunuluyor.

Başvuruları tüm PTT şubeleri aracılığıyla gerçekleştirebiliyorsunuz. Başvurularınız süratli bir şekilde ve genellikle aynı gün içerisinde yanıtlanıyor. Buna göre kullanılan 50.000 TL Borç Transfer Kredisi, aylık eşit taksitli olarak geri ödendiğinde taksit tutarı 482,13 TL oluyor. Bu krediye uygulanan faiz oranı % 2,79 oluyor.

PTT şubeleri dışında başvuru olanağı bulunmuyor. Ancak tüm PTT şubelerine giderek, gerekli başvuru formunu doldurduğunuzda, başvurunuzun yanıtını çok kısa süre içerisinde alıyorsunuz. Kredinizin onaylanması halinde, aynı gün içerisinde borçlarınızı transfer edebiliyorsunuz. Dolayısıyla tüm işlemleri kısa süre içerisinde yorulmadan gerçekleştirerek, borçlarınızı daha uzun vade seçeneğiyle ödeme şansına kavuşuyorsunuz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading