Yandex Metrica

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Bankalar faizi yükseltti! 10 bin TL'ye ne kadar faiz uygulanıyor?

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Bankalar faizi yükseltti! 10 bin TL'ye ne kadar faiz uygulanıyor?

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara bir kötü haber de Akbank'tan geldi. Banka, ihtiyaç kredisi faizlerinde revizyona gitti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:08

Haber24'e göre ihtiyaç kredisi faizlerinde indirim beklentisi olanlar açısından kötü haber geldi. Zira bazı bankalar, ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını tek tek yükseltme kararı aldı. 

ATM'lere yeni sistem geliyor! Tuşlara basmanıza gerek kalmadı ATM'lere yeni sistem geliyor! Tuşlara basmanıza gerek kalmadı Haberi Görüntüle

AKBANK KREDİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Akbank, çok kısa bir süre öncesine kadar müşterilerine özel bir şekilde bankalar arasında en uygun faiz oranını sunan finansal kuruluşlar başında yer alıyordu. Akbank kredi paketinde 36 aylık vade seçeneği şekilde 50.000 TL limit ile yüzde 1.92 faiz oranı ile kredi sağlanıyordu fakat son güncelleme ile beraber ihtiyaç kredisinde faiz oranları değişikliğe gitti. Akbank tarafından 100.000 TL limit ile verilecek ihtiyaç kredisinde aylık uygulanacak faiz oranının yüzde 2.11 olmasına karar verildi.

ING Bank, 100 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi vermesi halinde 24 aylık vade seçeneği ya da 50.000 TL'ye kadar kredi vermesi halinde 24 aylık vade seçeneği ile aylık %2. 14 faiz oranı ile kredi veriyor. Bankanın 3 ay erteleme fırsatı bu dönemde de devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading