Yandex Metrica
SON DAKİKA
KPSS’ye giren adaylar! İŞKUR personel alımı: En az KPSS P93 puan türü gerekiyor 

KPSS’ye giren adaylar! İŞKUR personel alımı: En az KPSS P93 puan türü gerekiyor 

Binlerce iş ilanı yayınlayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), bu kez kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR bünyesine katılmak isteyen kişiler için personel alımı işlemleri başladı. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

İŞKUR, Bolu İl Özel İdaresi bünyesine personel alımı yapılacağını kendi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Yapılan duyuruya göre personel alımı için başvuru şartları neler? Personel alımı için talep edilen eğitim düzeyi nedir? İŞKUR, Bolu İl Özel İdaresi bünyesine alımı yapılacak kadro listesi detayları... 

İŞKUR, Bolu İl Özel İdaresi bünyesine yapılacak alımlar için adayların mükalata girecekleri bilgisini verdi. Başvurusu onaylanan kişilerin Bolu İl Özel İdaresi tarafından sözlü sınava tabi tutulacağı konusunda açıklama yapıldı. Personel alımı duyurusunda başvuru şartları ve gerekli tüm bilgiler ise tek tek paylaşıldı.

TCMB'nin mart ayı Piyasa Katılımcıları Anketi yayınlandı: Yıl sonu dolar... Haberi Görüntüle

PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

Bolu İl Özel idaresi bünyesine katılmak isteyen adaylardan talep edilen başvuru şartları şu şekilde yer alıyor;

Bolu İl Özel idaresi personel alımı için başvuru yapacak olan adayların T.C. vatandaşı olması ve aynı zamanda kamu haklarından mahrum olmaması aranan şartlar arasındadır.

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması ya da askerlik ile ilişiği olmaması gerekmektedir.

Tüm şartlara ek olarak adayların en az KPSS P93 puan türünden 70 puan almış olması talep edilmektedir.

Bolu İl Özel idaresi bünyesine katılmak isteyen adayların en geç 16 Haziran 2023 tarihine kadar Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne aracılığıyla başvuru işlemlerini tamamlamış olması gerekmektedir.

Başvuru işlemlerini tamamlayan adaylara sözlü sınav uygulanacaktır. Sözlü sınav, 22 Haziran 2023 tarihinde saat 09.30’da Bolu İl Özel İdaresi Hizmet Binası’nın giriş katında Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading