Yandex Metrica

KPSS tercih kılavuzu yayımlandı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başvuruları nasıl yapılır? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için KPSS 2022/9 tercih kılavuzu yayımlandı. Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başvuruları nasıl yapılır? 

Ekonomi

23.01.2024, 19:23

KPSS-2022/9 kılavuzu yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bu haber sonrasında vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri ne zaman? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başvuruları nasıl yapılır? 

Döviz bürosu çalışanından büyük hata: Tam 50 bin TL'ye mal oldu Döviz bürosu çalışanından büyük hata: Tam 50 bin TL'ye mal... Haberi Görüntüle

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başvuruları 10-15 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak. Tercih işlemleri, 15 Haziran 2022 tarihinde saat 23.59'da bitecek.

Bugün borsa açık mı, kapalı mı 23 Nisan? Borsa bugün kaça kadar açık, işlem yapılır mı? Bugün borsa açık mı, kapalı mı 23 Nisan? Borsa bugün... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başvuru işlemleri, Ek'te yer alan KPSS-2022/9 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin >https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading