Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kırmızı ette dev indirim başladı! Et fiyatlarını bir günde bakın kaç lira oldu? Kıyma, kuş başı ve karkas et güncel et fiyatları

Kırmızı ette dev indirim başladı! Et fiyatlarını bir günde bakın kaç lira oldu? Kıyma, kuş başı ve karkas et güncel et fiyatları

Kırmızı ette yaşanan yüksek fiyatlarının ardından Et ve Süt Kurumundan indirim müjdesi geldi. 350 TL'ye kadar ulaşan et fiyatları artık 90 TL indirim ile satışa çıkacak. Milyonlarca vatandaş artık uygun fiyatlı ete sahip olabilecek.

Ekonomi

29.02.2024, 11:18

Yüksek et fiyatalarının ardından ESK'dan sevindiren haber geldi. 350 TL'ye kadar ulaşan kırmızı et fiyatlarına 90 TL indirim geldi. ESK kırmızı et endüstrisi alanında (şarküteri üretimi yapan) faaliyet gösteren firmalara, mayıs sonuna kadar 16 bin baş canlı kesimlik büyükbaş hayvanlardan elde edilecek karkas satışı yapacağını duyurdu.

Dolar kuru yükseliş trendine devam ediyor! Dev bankadan çok konuşulacak... Haberi Görüntüle

ESK'DAN MÜJDELİ HABER

Kırmızı et fiyatlarının ucuzlaması için dikkat çeken hamleler gelmeye devam ediyor. Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satılacak. Et ve Süt Kurumu’nun kombina ve kesimhanelerinden et satın alabilecek olan kasaplar da kıymanın kilosunun 200-210 TL, kuşbaşının ise 220-230 bandında satılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading