Yandex Metrica

Sitede Ara

Kırmızı ete zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatları ucuzlayacak mı? İşte yanıtı

Kırmızı ete zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatları ucuzlayacak mı? İşte yanıtı

Kırmızı ete zam mı gelecek? Sorusu vatandaşın gündeminde bulunuyor. Tüm uyarılara rağmen, fiyat artışına giden kasaplar vatandaşın bütçesinde yük oluşuruyor. Peki, kırmızı et ucuzlayacak mı? Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı kırmızı et fiyatları değerlendirmesinde bulundu.

Ekonomi

08.02.2024, 22:48

Kırmızı ete zam gelecek mi ve kırmızı et ucuzlayacak mı şeklindeki sorular vatandaşın yoğun olarak araştırdığı konuların başında geliyor. Kırmızı et zamlanacak mı? Sorusunu yanıtlayan Federasyon Başkanı Osman Yardımcı merak edilenlere açıklık getirdi.

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

KIRMIZI ET ZAMLANACAK MI?

Osman Yavuz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada kırmızı et fiyatlarına Ramazan ayı sona erene kadar zam yapmak istemediklerini iletti. Öte yandan Yavuz, vatandaşların et tüketiminin artması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Et ve Süt Kurumu, geçtiğimiz günlerde Ramazan hazırlıklarının tamamlandığını ve bu kapsamda piyasaya karkas et satışı gerçekleştirileceğini açıklamıştı.

Osman Yavuz, devlet desteğinin yanında Kasaplar Federasyonu'nuna da büyük iş düştüğünü vurgulayarak spekülatörlere izin verilmeyeceğini sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading