Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kırmızı et fiyatlarındaki devasa indirim etiketlere yansıdı! İşte Tarım Kredi Kooperatif'te kuşbaşı et, kıyma, bonfile fiyatları

Kırmızı et fiyatlarındaki devasa indirim etiketlere yansıdı! İşte Tarım Kredi Kooperatif'te kuşbaşı et, kıyma, bonfile fiyatları

Et ve Süt Kurumu'nun hamlesiyle Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile imzalanan protokol çerçevesinde hazırlanan özel ambalajlı kıyma ve kuşbaşı etler, Ramazan'ın ilk gününde raflardaki yerini aldı. Öte yandan uygun fiyattan hazırlanan et ve kıymaların alımı 1 adet ile sınırlandırıldı.

Ekonomi

07.03.2024, 20:32

Et ve Süt Kurumu, Ramazan ayında et fiyatlarındaki spekülasyonların önüne geçmek maksadıyla Tarım Kredi Kooperatif marketler ile iş birliği yaparak uygun fiyattan et sunumu yaptı. Etler, marketlerdeki yerini alırken satışlar 1 adet ile sınırlandırıldı.

Gram altın sonrası o altında da kıtlık yaşanabilir! Uzman isim... Haberi Görüntüle

GÜNCEL ET FİYATLARI NE KADAR OLDU

Protokol kapsamında Tarım Kredi Kooperatif marketlerde dana kıyma kilogramı 140, kuşbaşı ise 150 liradan satışa sunuldu.

20 dakikada 50 bin sipariş! Xiaomi'nin Elektrikli Otomobili SU7 piyasada:... Haberi Görüntüle

VATANDAŞ MEMNUN

Tarım Kredi müşterilerinden Zafer Duran, ESK kampanyanın güzel olduğunu vurgulayarak, "Daha ucuz olmasını isterdik ama eldeki imkanlar bunlar. Buna göre iyi. Dışarda fiyatlar 200-300 lira. İnşallah devamı olur. Her geldiğimizde bulabilsek. Diğer marketlerde de olursa, Ramazan herkes için rahat geçer." ifadesini kullandı.

Emine Yücel ise kampanyayı güzel ve uygun bulduğunun altını çizerek, "İnşallah ramazan boyu kampanya devam eder. Memnunuz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading