Yandex Metrica

Kırmızı et fiyatlarında dev indirim! Kıymanın fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Kırmızı et fiyatlarında dev indirim! Kıymanın fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Enflasyon sebebiyle artan kırmızı et fiyatlarında dev indirim müjdesi Et ve Süt Kurumundan geldi. Kıyma ve kuşbaşının fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı. Sofraları şenlendirecek olan bu haber vatandaşın yüzünü güldürdü.

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

Küresel savaş sebebiyle hem ülkemizde hem de dünyada yaşanan enflasyon artışından kırmızı ette nasibini almıştı. Kırmızı etteki artış sonrası ESK’dan vatandaşlar sevindirecek müjde geldi Peki, Kırmızı et fiyatlarında son durum ne?

SGK'dan ölüm aylığı alanlara uyarı! Başvuru yapmayanlar ödemelerini alamayacak! SGK'dan ölüm aylığı alanlara uyarı! Başvuru yapmayanlar ödemelerini alamayacak! Haberi Görüntüle

KIRMIZI ETTE BÜYÜK İNDİRİM YAŞANDI

Fahiş fiyatlara yönelik Devlet el koydu. Kırmızı ette inanılmaz bir indirim geliyor. ESK'nın çiftçiye destek atağı ile ete indirim müjdelendi.

350 TL'ye kadar ulaşan kırmızı et fiyatları için indirim haberi geldi. ESK kırmızı et endüstrisi alanında (şarküteri üretimi yapan) faaliyet gösteren firmalara, mayıs sonuna kadar 16 bin baş canlı kesimlik büyükbaş hayvanlardan elde edilecek karkas satışı yapacağını duyurdu.

Rekor kıran altın durakladı! İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: İki ihtimal var! Rekor kıran altın durakladı! İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: İki... Haberi Görüntüle

ET SÜT KURUMU MÜJDEYİ VERDİ

Et ve Süt Kurumu’nun kombina ve kesimhanelerinden et satın alabilecek olan kasaplar da kıymanın kilosunun 200-210 TL, kuşbaşının ise 220-230 bandında satışa çıkması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading