Yandex Metrica

Kiracısını çıkaran ev sahibine Euro şoku! Bunu yapan ev sahipleri kara kara düşünüyor

Kiracısını çıkaran ev sahibine Euro şoku! Bunu yapan ev sahipleri kara kara düşünüyor

Sosyal medyada ev sahibi ve kiracı arasında çıkan olay gündem oldu. Ev sahibi 4 bin TL olan kirayı 9 bin TL'ye çıkarmak isteyince gerginlik yaşandı. Evden çıkartılan kiracı, 850 Euro olarak verdiği depozitoyu güncel kurdan istedi ve bir olay daha yaşandı. Yaşanan olayı sosyal medya hesabından paylaşan ev sahibi 850 Euro karşılığında 3 bin TL yolladığını ama kiracının kabul etmediğini söyledi. Sosyal medyada konuşulan olayda kimisi ev sahibini kimisi ise kiracıyı haklı buldu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:32

Ev sahibi olduğunu söyleyen vatandaş, yaptığı paylaşımla gündem oldu. Sosyal medyayı ikiye bölen olayda kiracısı ile arasında yaşanan olayı anlatan ev sahibi "Ne yapabilirim?" sözleriyle vatandaşlardan öneri istedi.

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

İSTENİLEN RAKAM VERİLMEYİNCE KİRACI EVDEN ÇIKARILDI

Ev sahibinin aktardığı bilgilere göre; 1 dairesi bulunan ev sahibinin 8 yıllık kiracısına zam yaparak 4 bin TL olan kirayı 9 bin TL'ye çıkarmak istedi. Kiracı ise en fazla 6 bin TL verebileceğini ifade edince ev sahibi tarafından evden çıkarıldı.

Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam yolda! Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam... Haberi Görüntüle

KİRACI DEPOZİTO OLAN 850 EURO'YU GERİ İSTEDİ

Kiracı depozito bedeli olarak verdiği 850 Euro'yu geri istedi. Ev sahibi de kiracıya 3 bin TL yolladı. Bu olay sonrasında ev sahibi ve kiracı arasında bir daha problem yaşandı. Kiracı o gün verdiği 850 Euro'nun bugünkü karşılığı olan 17 bin TL'yi istedi. Ev sahibi ise o günkü Euro/TL kurunun 3,5 TL olduğunu belirterek en fazla 5 bin TL geri verebileceğini ifade etti.

Silvan Barajı'ndan ekonomiye dev katkı: Üretilecek enerji 1,5 milyar TL'ye denk Silvan Barajı'ndan ekonomiye dev katkı: Üretilecek enerji 1,5 milyar TL'ye... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Ev sahibinin yaptığı paylaşıma pek çok yorum yapılırken kullanıcılardan bazıları kirayı TL olarak ödediği için depozitonun da TL olarak geri verilmesi gerektiğini ifade etti. Bazı vatandaşlar ise "Euro 1 TL olsaydı güncel kurdan mı depozitoyu geri verecektin?" diyerek kiracıyı haklı buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading