Yandex Metrica

Kiracılar aman dikkat! Ev sahibi ve emlakçıların yeni tuzağı ortaya çıktı

Kiracılar aman dikkat! Ev sahibi ve emlakçıların yeni tuzağı ortaya çıktı

Artan kira fiyatlarıyla oda kiralama yaygınlaşırken ev sahipleri durumu fırsata çevirmeye başladı. 2+1 evler 4+1'e dönüştürülürken bir oda 4 bin ile 6 bin arasında değişen fiyatlara kiralanıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:50

Mutfak ve lavabolar ortak kullanım alanına dönüştürülerek 2+1 evler 4+0 diyerek kiralanmaya başladı. Teras ve balkonlar da yeni bir oda olarak eve eklenerek evler minimum 4000 liraya kiraya veriliyor..

İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar güncellenmeden depoları doldurun İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar... Haberi Görüntüle

2+1 DAİRELER 5+0 OLDU


2+1'lik daire 5+0'a döndürülüyor. Teraslar odaya dönüştürülüp odalara düzenleme yapılarak bir oda 4 bin TL'ye kiralanıyor. Banyoya ek olarak ortak bir tuvalet ve ortak bir mutfak hazırlanıyor. Evde teras olarak kullanılan tarafının üstü kapatılırken alçıpan bir duvar örülüyor.

2024 Mayıs-Haziran-Temmuz konut kredisi faizi yükselecek mi, düşecek mi? 2024 Ağustos-Eylül-Ekim kredi faizleri düşer mi? 2024 Mayıs-Haziran-Temmuz konut kredisi faizi yükselecek mi, düşecek mi? 2024... Haberi Görüntüle

EVİN EN BÜYÜK ODASI 6.000 TL


Terası içeriye alarak yeni bir odaya dönüştürülen evler görenleri şaşırtıyor. Terasın olduğu yere sürgülü kapı takılacak. 4.000 TL'ye kiralanacak. Evin en büyük odası da 6.000 TL'ye kiralanacak.

Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur emeklisinin en düşük emekli maaşına enflasyon farkı! Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur... Haberi Görüntüle

ODA KİRALAYACAKLAR FATURAYI ÜZERİNE ALMALI


Hukukçular oda kiralayacak kişilerin mutlaka bir faturayı kendi üzerlerine almalarını tavsiye ediyor. Aynı şekilde oda kiralayacak kişilerin mutlaka kira sözleşmelerinde kendi adlarını görmeleri ve buna göre imza atmaları öneriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading