Yandex Metrica

Kartı olanlara müjde! Akaryakıt alışverişi yapanlara geri çeviremeyecekleri fırsat

Kartı olanlara müjde! Akaryakıt alışverişi yapanlara geri çeviremeyecekleri fırsat

İş Bankası tarafından sevindirici haber geldi. İş Bankası hazırladığı kampanya ile gündemde yerini aldı. İş Bankası benzin, motorin ve LPG alışverişi yapacak müşterilerine geri çeviremeyecekleri bir fırsat hazırladı. İş Bankası kampanyası belli bir süre boyunca geçerli olacak.

Ekonomi

23.01.2024, 19:38

İş Bankası kampanya hazırladı. İş Bankası müşterileri benzin, motorin ve LPG alışverişi yaparak 40-50 TL MaxiPan kazanacak. Kampanya süresi dolmadan fırsatı değerlendirmek isteyenler müşterilere MaxiPuan'ları 23 Ağustos 2022 tarihinde kartlarına yüklenecek.

Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024 benzin, motorin ve LPG fiyayları... Akaryakıt fiyatları değişiyor mu? Brent petrol geriledi: 15 Nisan 2024... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI

İş Bankası; benzin, motorin ve LPG alışverişi yapacak müşterilerini için kampanya hazırladı. Buna göre, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişine 40 TL MaxiPuan verileceği söylendi. Bunun dışında alışverişlerden en az birini temassız "bankamatik kartıyla öde geç" özelliği veya "Maximum Mobil’in içindeki Pazarama’dan Petrol Ofisi Öde-Geç" ile yapılması durumunda toplam 50 TL MaxiPuan verileceği açıklandı.

Kampanya detayları şöyle:

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuan’larınız 23 Ağustos 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30.09.2022 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading