Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kabul eden tüm emeklilere 5250 TL ödeme yapılacak! Tek imza yeterli

Kabul eden tüm emeklilere 5250 TL ödeme yapılacak! Tek imza yeterli

Bankalar, birçok banka kampanyasını güncelledi. Milyonlarca emekli her 3 yılda bir promosyon almaya hak kazanıyor. Alınan promosyonlardan faydalanmak isteyen emeklilerin imza atması yetiyor. Bazı bankalar yaptıkları kampanyalarla ödeme miktarını artırıyor. İmzayı atan emekliye toplam 5.250 TL’ye kadar promosyon ve 3 ay ertelemeli kredi gibi imkanlar sağlanıyor.

Ekonomi

12.02.2024, 16:53

Bankalardan emekliler için yeni kampanya müjdesi geldi. Birçok banka kampanyasını güncelledi. Milyonlarca emekli her 3 yılda bir promosyon almaya hak kazanıyor. Alınan promosyonlardan faydalanmak isteyen emeklilerin imza atması yetiyor. Bazı bankalar yaptıkları kampanyalarla ödeme miktarını artırıyor. İmzayı atan emekliye toplam 5.250 TL’ye kadar promosyon ve 3 ay ertelemeli kredi gibi imkanlar sağlanıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon için tarih verdi: Düşüşü belirgin şekilde... Haberi Görüntüle

PROMOSYON KAMPANYALARI

Posta'nın aktardığı habere göre, bazı bankalarda emekli maaşı promosyon miktarı 5.000 TL'nin üzerine çıktı. 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere ek ödemeler sağlanıyor.

Piyasalar nefessiz yükseliyor! Altın uzmanı Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı: Altında... Haberi Görüntüle

TEB 

Emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Ayrıca emekliler, bankaya davet ettikleri her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL ve toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül kazanacak. Böylece 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler toplamda 5 bin 250 TL ödeme alabilecek.

TOGG ona rakip olarak çıkmıştı: TOGG piyasaya çıkınca iflas etmeye... Haberi Görüntüle

ŞEKERBANK

Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 2 bin TL’ye varan promosyon sağlıyor. Banka ayrıca emekli müşterilerine, avantajlı faiz oranıyla 3 ay ötelemeli kredi kullanım fırsatı ve eve teslim maaş uygulaması sunuyor. Kampanya nisan sonuna kadar geçerli.

Akrabalardan nakit para istemeye son! O banka 15 bin TL... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI

 Emeklilere 2 bin 500 TL’ye varan promosyon sunuyor. Ayrıca maaşını bankaya taşıyanlar 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan kazanırken, ek Maximum kartları da aidatsız kullanma fırsatı yakalıyor. Kampanya, 30 Haziran’a kadara maaşını bankaya taşıyanlar için geçerli olacak.

Banka kredi faizleri ve mevduat faizi artacak mı? 2024 Mart-Nisan... Haberi Görüntüle

AKBANK

SGK emekli maaşını bankadan alan müşterilere 2 bin 750 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuyor. Buna göre aylık net geliri 1.500 TL’ye kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 1.350 TL ek promosyon, 1.500 TL-2 bin 500 TL arasında olanlara 625 TL promosyon ve 1.675 TL ek promosyon, 2 bin 500 TL ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ve 2 bin TL ek promosyon ödeniyor. Kampanya, 31 Mayıs’a kadar maaşını bankaya taşıyanları kapsayacak.

Kakao fiyatı rekora koşuyor! Bakırı geçerek o rakama ulaştı Haberi Görüntüle

YAPI KREDİ

30 Nisan’a kadar süren kampanyayla maaşını bankaya yatıranlara 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon sunuyor. Ayrıca bankanın emekli maaş müşterileri, TL birikimlerine özel 6 ay ‘hoş geldin’ faizi avantajlarından faydalanırken, kampanya kapsamında emekli yakınlarının emekli maaşlarının bankaya taşınmasını sağlayanlara, her bir kişi için 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül veriliyor.

2024 en yüksek temettü dağıtacak hisseler hangileri? 2024 yılında 9... Haberi Görüntüle

QNB FİNANSBANK

Banka emeklilere 2 bin 750 TL’ye varan promosyon veriyor. Ayrıca banka emekli müşterilerine yurtiçi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı da sunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading