Yandex Metrica
SON DAKİKA
İşveren isyan etti! 5 bin TL'ye çalışan bulamıyorlar

İşveren isyan etti! 5 bin TL'ye çalışan bulamıyorlar

Toplu taşıma sektöründe istihdam edilmek üzere 5 bin lira maaşla 50 şoför aradıklarını belirten Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, 'Günlerdir ilan veriyoruz ne arayan var ne soran' sözlerine yer verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 17:41

Antalya Otobüsçüler Odası, kent içi toplu ulaşımda istihdam edilmek üzere 50 ulaşım personeli arandığı yönünde ilan paylaştı. Oda, 25 günlük mesai için aylık 5 bin TL maaş verileceği açıklandı.

İlan çıktıktan sonra birkaç kişinin kendilerine ulaştığını ifade eden Otobüsçüler Odası Başkanı Yasin Arslan, “5 bin TL maaş verdik kimse oralı olmadı. Nedenini biz de anlamadık. Açıkçası şaşkınız” diye konuştu.

Akaryakıt fiyatları cep yakıyor! Benzin ve motorine çifte zam geldi!... Haberi Görüntüle

ULAŞIMA YENİ İSTİHDAM MODELİ

Arslan, temmuz ayından itibaren başlayan normalleşmeyle birlikte gece 12.00’ye kadar toplu ulaşım seferlerinin sürdüğünü, bu nedenle şoför kadrosunu genişletmek istediklerini söyledi.

Arslan, “Bu sayede hem Antalyalılara hem de şehre tatile gelenlere daha iyi hizmet vermeyi ve istihdama katkı koymayı istiyorduk. Her şeye rağmen çabamız devam ediyor” dedi.

Mert Başaran 'Seçimden sonra dolar yükselecek mi?' sorusuna cevap verdi:... Haberi Görüntüle

VARDİYALAR ÇOĞALDI

Hürriyet'ten Ceren Deniz'in haberine göre yoğun dönemi atlatabilmeleri için daha fazla personel çalıştırmak zorunda olduklarını kaydeden Arslan, “Kapanma koşullarında otobüslerde birer şoför çalışırken şimdi 2 vardiyada 2 şoför çalışıyor.O nedenle mevcut kapasitemize ek olarak 50 şoför istihdam etmemiz gerekiyor. O yüzden sadece ilan değil, eşe dosta haber de verdik. Belki bu sayede çalışacak kişi bulabiliriz” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading