Yandex Metrica

Sitede Ara

İşte Türk polisi! Düzce'ye gelen çevik kuvvet ekipleri konakladığı yurtlarda öğrencilere para bırakıp helallik istedi

İşte Türk polisi! Düzce'ye gelen çevik kuvvet ekipleri konakladığı yurtlarda öğrencilere para bırakıp helallik istedi

Düzce'de meydana gelen depremin ardından, kente destek için Zonguldak'tan sevk edilen çevik kuvvet ekipleri konakladıkları KYK yurtlarında bazı eşyaları kullandıkları için öğrencilere helallik isteyen bir not ve bir miktar para bıraktı. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

23 Kasım'da Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Türk halkının ve Türk güvenlik güçlerinin sağ duyusunu ve iyilik duygusunu bir kez daha ortaya çıkardı.

Kentte deprem nedeniyle eğitime ara verilmesinin ardından destek için Zonguldak'tan Düzce'ye sevk edilen çevik kuvvet ekipleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Aliya İzzet Begoviç Erkek Öğrenci Yurdu'na yerleştirildi. 

Yaklaşık bir hafta boyunca öğrencilerin odalarını kullanan Zonguldak Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ekipleri, görevlerini tamamlayarak odaları boşaltırken, öğrencilere notlar ve kullandıkları bazı malzemelerin parasını bıraktı.

Yurdu öğrenciler için hazırlayan görevliler, gördüklerinde duygulandıkları notları yatakların üzerine bıraktı.

İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar güncellenmeden depoları doldurun İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar... Haberi Görüntüle

"KARDEŞİM 3 TANE YEDİM, HAKKINI HELAL ET"

Notlarda, "Arkadaşlar, burada kaldığımız süre boyunca tuvalet kağıdı gibi malzemelerden biraz kullandık. Hakkınızı helal edin. Zonguldak Çevik Kuvvet.", "Kardeşim 3 tane yedim, hakkını helal et." gibi ifadeler yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading