Yandex Metrica

İstanbulkart'ınız varsa müjde! 100 TL para iadesi yapılacak! 23 Mart'ta ödemeler başladı! O tarihe kadar almazsanız...

İstanbulkart'ınız varsa müjde! 100 TL para iadesi yapılacak! 23 Mart'ta ödemeler başladı! O tarihe kadar almazsanız...

İstanbulkart'a dair flaş gelişme yaşandı. Özellikle İstanbulluların takipte kaldığı kampanyalar devam ediyor. Kampanya kapsamında 100 TL iade edileceği açıklandı. Detaylar haberimizde...

Ekonomi

23.01.2024, 20:38

İstanbulkart sahiplerine müjde! İstanbulkart kampanyasına katılan vatandaşlara 100 TL verilecek. Bu nedenle Ramazan ayı boyunca A101, Bim, Carrefour, Migros ve Şok Marketlerde 250 TL ve üzeri alışverişlerde ikinci ödeme 15 lira, üçüncü ödeme 20 lira, dördüncü ödeme 25 lira, beşinci ödeme 40 lira toplamda 100 lira iade edilecek. İşte, İstanbulkart kampanya açıklaması...

2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden hangi Yunan Adaları'na geçiş yapılır? 2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden... Haberi Görüntüle

23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık mı, kapalı mı? Bankalar çalışacak mı? 23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık... Haberi Görüntüle

İSTANBULKART KAMPANYA AÇIKLAMASI

  • 23 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında boyunca A101, Bim, Carrefour, Migros ve Şok Marketlerde 250 TL ve üzeri alışverişlerde ikinci ödeme 15 lira, üçüncü ödeme 20 lira, dördüncü ödeme 25 lira, beşinci ödeme 40 lira toplamda 100 lira iade edilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için ilk alışverişinizden önce İstanbulkart Mobil'de "Kampanyaya Katıl" butonuna tıklamanız gerekmektedir.
  • İstanbulkart'ın kişiye özel olması, açık rıza ayarlarının açık olması ve kampanyadan yararlanılabilmesi için kampanyaya katılmadan önce en az bir ticari elektronik iletiye izin verilmesi gerekmektedir.
  • Ticari elektronik iletiler için açık rıza ve izin, İstanbulkart Mobil'den veya https://bireysel.istanbulkart.istanbul profil sayfasından verilebilir.
  • Ödül almak için başarılı etkinliklerin iptal edilmesi gerekmez. İlgili ödeme iptal edildiğinde komisyon ödenmez.
  • Kullanıcı tek bir fiziksel kart ile kampanyadan bir kez faydalanabilir. Kampanya süresince yapılan tüm ödemelerin aynı İstanbulkart ile yapılması gerekmektedir. Sosyal destek kartları ile yapılan pazarlama ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
  • Kazanılan ödül, başarılı etkinliğin ertesi günü İstanbulbukart'a yatırılacaktır.
  • Ödüllerin TL'ye indirilmesinde sistemsel gecikmelerden dolayı herhangi bir sorun olması durumunda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti çerçevesinde en kısa sürede TL ödülün indirilmesini sağlayacaktır.
  • Ödül bilgileri İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi veya kısa mesaj yoluyla iletilecektir.
  •  Belbim AŞ kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading