Yandex Metrica

İstanbul Havalimanı ödüllere doymuyor! 'Avrupa'nın En Verimli Havalimanı' seçildi

İstanbul Havalimanı ödüllere doymuyor! 'Avrupa'nın En Verimli Havalimanı' seçildi

Hava Taşımacılığı Araştırmaları Derneği (ATRS), İstanbul Havalimanı'nı 40 milyondan fazla yolcu taşıma kategorisinde "Avrupa'nın En Verimli Havalimanı" ödülüne layık görüldü.

Ekonomi

23.01.2024, 17:55

İGA tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı, yıllık 90 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanı olmasının yanı sıra bölgenin de en önemli küresel aktarma merkezi konumunda.

Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Haberi Görüntüle

AVRUPA'NIN EN VERİMLİ HAVALİMANI SEÇİLDİ

İstanbul Havalimanı, güçlü altyapısı, verimli operasyonu, üstün teknolojisi ve sunduğu seçkin seyahat tecrübesiyle öne çıkarken, havacılık sektörünün saygın kurumlarından da ödüller almaya doyamıyor.

Ulaşım Araştırmaları Dünya Konferansı (WCTRS) kapsamında faaliyet gösteren Hava Taşımacılığı Araştırmaları Derneği (ATRS), 40 milyondan fazla yolcu taşıma kategorisinde İstanbul Havalimanı'nı "Avrupa’nın En Verimli Havalimanı" seçti. Havalimanı, yönetim stratejileri, verimlilik, kapasite, operasyonel verimlilik, birim maliyet, maliyette rekabet gücü gibi yönetim stratejileri ve performans ölçümlerinin titizlikle incelendiği araştırma kriterlerinden tam not aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading