Yandex Metrica

İstanbul Havalimanı'nda rekor kazanç! Bakan Karaismailoğlu gurur duyulacak rakamı açıkladı

İstanbul Havalimanı'nda rekor kazanç! Bakan Karaismailoğlu gurur duyulacak rakamı açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nın Türkiye'ye 117 milyar euro kazanç sağladığını açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğun ve en iyi havalimanı oldu. Avrupa'da salgın sonrası taleplerin artması ve yaz dönemi turizm yoğunluğunun yaşanmasıyla Avrupa havalimanlarında kaos yaşanırken İstanbul Havalimanı gibi mega yatırımlar ve alınan önlemler sayesinde sıkıntılı günleri geride bırakıldı. Muhalefetin "Yapamazlar, bitiremezler, yolcu gelmez.'' dediği İstanbul Havalimanı rekor kazanç sağladı.

Bakan Karaismailoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, İstanbul Havalimanı'nın toplam yatırım bedelinin 10,25 milyar euro olduğunu hatırlattı.

'Ayrışmanın Ortasında Dayanıklılık 'başlığıyla yayımlandı! IMF, Türkiye için büyüme tahminini açıkladı! 'Ayrışmanın Ortasında Dayanıklılık 'başlığıyla yayımlandı! IMF, Türkiye için büyüme tahminini... Haberi Görüntüle

''SIFIR HARCAMA İLE 117 MİLAR EURO TÜRKİYE'YE KAZANÇ''

Bakan Karaismailoğlu, "Devletin cebinden çıkan '0' Euro. Toplam alınacak kira 26 milyar Euro. Açıldığından bu yana ekonomiye katkısı 80,7 milyar Euro. Sıfır harcama ile toplam 117 milyar Euro Türkiye'ye kazanç" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading