Yandex Metrica

İstanbul'a yeni metro müjdesi: Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

İstanbul'a yeni metro müjdesi: Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının yarın açılacağını açıkladı. Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın hizmete girecek.

Ekonomi

15.02.2024, 02:17

Günlük 1 milyon 200 bin yolcuya hizmet verebilecek kapasitede ve 80 kilometre hıza sahip metro hattımızın açılışı için saatler kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle hizmete alınacak Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının günlük 1 milyon 200 bin yolcuya hizmet verebilecek kapasitede ve 80 kilometre hıza sahip olduğunu ifade etti. 

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

ULAŞIM SÜRESİNİ AÇIKLADI

Bakan Karaismailoğlu, "Hattın faaliyete başlamasıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Pendik Tavaşantepe'ye 10 dakikada, İstanbul Anadolu Adliyesi'ne 12 dakikada, Kadıköy'e de 45 dakikada ulaşmak mümkün olacak" ifadelerini kullandı.

Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008 ve sonrasına dikkat! Emekliler başvuru yapmaya koştu! Çift maaş alabilmenin formülü açıklandı! 2008... Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVALİMANLARI METROYLA BULUŞACAK

Bakan Karaismailoğlu, bu hattın açılışının ardından Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının Kağıthane-İstanbul Havalimanı kısmını milletin hizmetine sunacaklarını, İstanbul'un havalimanlarını metroyla buluşturacaklarını söyledi.

Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Haberi Görüntüle

7 HATTA ÇALIŞMA VAR

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, "Dünyanın en büyük metropollerinden olan İstanbul'u modern raylı sistem ağlarıyla baştan başa donatmaya devam ediyoruz. 103.3 kilometrelik 7 hatta İstanbul için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading