Yandex Metrica

İsrail'den 100 kişilik alım heyeti Türkiye'ye geliyor: Türk ihracatçılarla görüşülecek

İsrail'den 100 kişilik alım heyeti Türkiye'ye geliyor: Türk ihracatçılarla görüşülecek

İsrail'in en iyi 70 firmasının 100'e yakın temsilciden oluşan alım heyeti Türkiye'ye geliyor. Temsilciler Türk ihracatçılarla görüşecek.

Ekonomi

23.01.2024, 22:16

Türkiye-İsrail ilişkilerinde ilerleme devam ediyor. İsrail'in 70'e yakın firmasından 100'e yakın temsilciden oluşan alım heyeti, Türkiye İhracatçılar meclisi'nin (TİM) davetlisi olarak İstanbul'a geliyor. 

Görüşmeye TİM Başkanı Mustafa Gültepe ev sahipliği yapacak ve Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıkaya ve İsrail Büyükelçisi Irit Lilian katılacak. 

Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Bakan Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırıldı Haberi Görüntüle

TÜRK İHRACATÇI FİRMALAR İLE GÖRÜŞECEKLER

Heyetin başkanlığını İsrail Ticaret Odası Federasyonu Başkanı Uriel Lynn üstlenecek ve Türk ihracatçı firmalar ile ikili görüşmeler yapacak. 

Genel nitelikli alım heyeti, aralarında Demir ve demir dışı metaller, Elektronik-elektirk, Hububat- bakliyat, İklimlendirme, Madencilik, Kuru meyve, Otomotiv endüstrisi ve Tekstil hammaddelerinin de olduğu 13 sektörde yoğunlaşmış durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading