Yandex Metrica

İslam Memiş'ten altın alacaklara son uyarı: O fırsatı yakalayamayanlar trenin arkasından bakacak...1300, 1400 TL derken bakın kaç lira olacak?

İslam Memiş'ten altın alacaklara son uyarı: O fırsatı yakalayamayanlar trenin arkasından bakacak...1300, 1400 TL derken bakın kaç lira olacak?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın yatırımcıların kritik uyarılarda bulundu. Memiş, 'son kalkış' diyerek yaptığı uyarıda, ''Bu kez trenin arkasından bakacaklar" diye konuştu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu. Piyasalardaki durumu değerlendiren Memiş, yaz aylarında yaşanmasını beklediği 'büyük ekonomik tufan'a karşı da açıklama yaptı.

Dar gelirli ailelere devlet desteği verilecek: O şartı karşılayan herkes 7 bin 200 TL sosyal yardım alacak! Dar gelirli ailelere devlet desteği verilecek: O şartı karşılayan herkes... Haberi Görüntüle

SON ŞANS GELECEK

Ekranlarda gram altının 1220 lira seviyesinde olduğunu aktaran Mmeiş sözlerine şöyle devam etti:

Gram altın 1232-37 lira aralığında. Aman uzak durun, gaza gelmeyin, bu fiyatlar bir kere daha geri gelecek, ondan sonra aşağı yönlü bir tur daha düşüş göreceğiz ve bunu bekleyen arkadaşlarımız, eline TL geçmiş olabilir, dolar geçmiş olabilir, bu arkadaşlar üzülmesin, son şans gelecek ve değerlendirecek. Sonra 1300, 1400, 1500'lü rakamları konuşacağız.

Kalkınma Yolu Projesi 20 milyar dolar katkı sağlayacak: Bakan Bolat duyurdu! Türkiye-Irak ticaret hacmi genişliyor Kalkınma Yolu Projesi 20 milyar dolar katkı sağlayacak: Bakan Bolat... Haberi Görüntüle

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

'O FIRSATI YAKALAYAMAYANLAR TRENİN ARKASINDAN BAKACAKLAR

Yani, üzülmüyoruz son fırsat var bekliyoruz. O fırsatı da yakalayamayanlar bu kez trenin arkasından bakacaklar. 1550 lira test edilene kadar. Ondan sonra 1500'den umudunu kesenler trene binecekler, bu kez düzeltme ile 1400'ü görünce ben zarar ettim diyecekler, 'hani'ciler çoğalacak. 1000'li rakamlardan uyarıları dikkate almadılar çünkü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading