Yandex Metrica
SON DAKİKA
İslam Memiş’ten 84 milyon vatandaşa son uyarı! Gram altında bu tarihe kadar rekor geliyor! Yatırımları planlayın

İslam Memiş’ten 84 milyon vatandaşa son uyarı! Gram altında bu tarihe kadar rekor geliyor! Yatırımları planlayın

Gram altın bugün yeni rekor kırarak bin 234 liraya yükselerek zirveyi gördü. İslam Memiş, yeni rekorla ilgili analizde bulunarak altın yatırımcılarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:37

FED'in faiz kararının peşinden altın piyasasında tekrar dikkat çeken bir hareketliliğe neden oldu.  Yurt içinde yatırımcılar tarafından gram altın fiyatı merakla izlenirken altından yeniden rekorlar gelmeye başladı. 

O tarihe kadar aldın aldın! Kelepir arsa satışları başladı: Milli... Haberi Görüntüle

REKOR KIRDI 

Gram altın bütün zamanların zirvesine gelerek ekranlarda en yüksek 1234 TL'ye yükseldi. 

THY'den biletlere seçim düzenlemesi: Ücretsiz iade ve değişim şartları belli... Haberi Görüntüle

ALTINDA ALIM FIRSATI OLACAK MI? 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Haberet'e konuştu. Memiş, "Bu rakamların ekranlarda böyle olduğunun altını çizerek, "Serbest piyasalarda ekranlarda 1264-1265 TL olarak görüldü" dedi.

İslam Memiş sözlerine şöyle devam etti: "Ekranlarda gördüğünüz rakamların bankalarda veya serbest piyasalarda geçerliliği yok. Vatandaş kuyumcuya gittiği zaman, banka uygulamasından aldığı zaman 1265 TL'den satın alıyor."

Altın nereye kadar yükselecek, Altında alım fırsatı olacak mı? İslam Memiş bu sorulara, "Son alım fırsatı, ondan sonra altın diye bir şey yok" diyerek altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu. 

İş arayanlar dikkat! İŞKUR resmen duyurdu: 14 ilde 7234 TYP'li... Haberi Görüntüle

HAZİRAN'DAN SONRA  1550 TL...

"Kısa vadede mutlaka teknik olarak düzeltme olabilir" diyen İslam Memiş, "Kısa vadede destek seviyesine çekilecek. 1200 TL seviyesine çekilebilir" dedi. 

Memiş son olarak, "Oralar alım fırsatı. Ondan sonra altın diye bir şey yok. Haziran'dan sonra 1450-1550 TL seviyeleri yaz ayları boyunca görülecek" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading