Yandex Metrica
SON DAKİKA
İslam Memiş'ten Türkiye'ye son çağrı! Gümüş bile 30 dolar olabilir: Savaş pozisyonu alın

İslam Memiş'ten Türkiye'ye son çağrı! Gümüş bile 30 dolar olabilir: Savaş pozisyonu alın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Rusya lideri Putin'in ayrılıkçı Donetsk ve Luhansk cumhuriyetlerini tanımasının ardından yaşanan gelişmelerin piyasalara etkisini değerlendirdi. Memiş, 'Savaş fiyatlanması ile pozisyon almak gerek' dedi ve ayrıntıları anlattı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:51

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donetsk ve Luhansk’ın bağımsızlığını tanıma kararı sonrasında bölgedeki barışın Rus Silahlı Kuvvetleri tarafından sağlanması için Savunma Bakanlığı’na talimat verdi. Son noktayı koyan Vladimir Putin’in bu kararının ardından piyasalar hareketlendi. Peki bizi neler bekliyor? Altın, dolar ve diğer yatırım araçları nerelere kadar gidebilir?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş savaş çıkma olasığına karşı şu uyarılarda bulunmuştu:

Uzun vadeli yatırımcı olun, sepet yapın ve pariteyle işlem yapın" dedi.

"Rusya Ukrayna'yı işgal ederse, böyle bir süreç başlarsa piyasalarda bütün ezberler bozulur. Gümüş de 30 dolar seviyesine yükselebilir. Enflasyon ve jeopolitik risk nedeniyle altının ons fiyatının 2150 dolar seviyesini beklemeye devam edeceğim."

İslam Memiş ayrıca kısa vadeli al satlardan uzak durulması konusunda takipçilerini de uyarmıştı.

21 Mart dolar neden düşüyor? Dolar düşmeye devam eder mi?... Haberi Görüntüle

POZİSYON ALMAK GEREK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Memiş, sözlerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizerek “Savaş fiyatlanması ile pozisyon almak gerek.” sözlerini kullandı.

Bu olayların ardından Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamalarda bulundu. Memiş yaptığı açıklamada, “Rusya- Ukrayna gerginliğinde Vladimir Putin, son noktayı koydu. Yani savaş ve gelecek dönem ile alakalı jeopolitik risk kaçınılmaz oldu. Savaş fiyatlanması ile pozisyon almak gerek. Tüm ezberler bozulduğundan açıkta kalmamak gerek. Artık düşüş ihtimalini düşürdüler.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading