Yandex Metrica
SON DAKİKA
İslam Memiş'ten tepetaklak olan gram altın için uyarı: 1000 liranın altından kalmayacak çünkü...

İslam Memiş'ten tepetaklak olan gram altın için uyarı: 1000 liranın altından kalmayacak çünkü...

Altın fiyatları piyasa hareketliliğine bağlı olarak sürekli yükseliş ya da düşüş gösteriyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin önemli uyarıda bulunarak, “"Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum. Doların karşısındaki diğer enstrümanlar daha avantajlı” ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:53

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve euro konusunda da değerlendirmeler yaptı. Memiş, "Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum. Doların karşısındaki diğer enstrümanlar daha avantajlı. Euro doların altında kaldı. Euro dolara karşı ucuz kalmaya devam diyor. Bir kağıt paraya yatırım yapacaksam bunun adı dolar değil, euro ve sterlindir benim nazarımda. Dolardan uzak durmakta fayda var" ifadelerini kullandı.

Bu yıl emeklilerin yüzü gülecek! Emekliye her alanda destek: Emeklilere... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN 1000 LİRANIN ÜSTÜNE ÇIKACAK

Memiş, altın fiyatlarının 1000 liranın üstüne çıkacağını ifade ederek, "Altında bir sonraki atakları 1020, 1040 ve 1060 lira olarak göreceğiz. 1.000 liranın altındaki sarkmalar kalıcı değil" dedi.

Memiş, "Gram altın TL ekranlarda 980. 998-1001 lira seviyesinde. Ekranlardaki rakamlara inanarak altın düştü diyenlere belirtmek isterim. Gümüş rasyodan kaynaklı altına kıyasla pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek. Gümüşün gram fiyatı serbest piyasalarda 12 lira seviyesinde. Kripto para piyasasında yatay seyir, satıcılı seyir devam ediyor. Düşüşlerin kalıcı olmayacağını düşünüyorum" diyerek gram altında yaşanabilecek senaryolar hakkında bilgi verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading