Yandex Metrica

İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! 'Elinizde varsa sakın bozdurmayın'

İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! 'Elinizde varsa sakın bozdurmayın'

Altın fiyatları geçen hafta düşüşe geçmişti. Peki yeni haftada gram altın fiyatları nasıl seyredecek? Finans Analisti İslam Memiş 'Siz siz olun, bunu yapmayın!' diyerek altın yatırımcılarına kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 19:59

Altın fiyatlarında dalgalanmallar devam ediyor. Gram altın geçen hafta değer kaybederek 970 liraya kadar düşüş göstermişti. Altın yatırımcıları yeni haftada altın fiyatlarındaki gelişmeleri araştırırken Finans Analisti İsllam Memiş'ten kritik uyarılar geldi. 

TPAO'dan enerjide tam bağımsız Türkiye hedefine katkı: Sakarya Gaz Sahası'na Göktepe 1 kuyusu: 60 milyon kişinin ihtiyacı karşılanacak TPAO'dan enerjide tam bağımsız Türkiye hedefine katkı: Sakarya Gaz Sahası'na... Haberi Görüntüle

'SİZ SİZ OLUN BUNU YAPMAYIN'

Finans Analisti İslam Memiş haftanın ilk işlem gününde sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Altın yatırımcılarına geçtiğimiz hafta yaşanan dalgalanmalarla ilgili bilgi veren Memiş, 'Siz siz olun bunu yapmayın' diyerek yatırımcıları uyaran Memiş şu şekilde konuştu:

Cuma günü sert düşüşler sert yükselişler gördük. Yani yatırımcısını hem altın tarafından he gümüş tarafında cuma günü ciddi bir panik yaşattılar. Bu panikle satış yapanlar varsa geride bıraktığımız cuma günü ciddi canları yandı, ciddi de zarar ettiler. Çünkü diğer videolarımda da sık sık ifade ettiğim gibi değerinin çok çok altında bir altın ve gümüş fiyatı var. Bu seviyeler ciddi bir alım fırsatı sunuyor. Siz siz olun elinizdeki altın ve gümüşleri satmayın kaptırmayın. Ciddi bir savaş var. Bu psikolojik savaşın yenileni siz olmayın uyarılarım vardı. Bu uyarılarım devam ediyor. Kesinlikle korku ve panikle varlıklarınızı satmayın bozdurmayın. Beklemeye devam edin.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading