Yandex Metrica

İslam Memiş'ten gram altını olanlara son uyarı! Ocak ayından sonra işler değişecek

İslam Memiş'ten gram altını olanlara son uyarı! Ocak ayından sonra işler değişecek

Finans Analisti İslam Memiş, altın yatırımcısına dikkat çeken yeni bir uyarıda bulundu. Memiş, altının tekrar yükseleceğini kaydetti.

Ekonomi

23.01.2024, 20:00

Finans analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcısına yönelik uyarılarına devam ediyor.

Ekim ayı içerisinde yaşanabilecek altın fiyatlarına vurgu yapan İslam Memiş, ''"Altının ons fiyatı 1670 dolar seviyesinde. Geçen hafta sert geri çekilme vardı. Korku panik yok, sakin olun, elinizdeki malı kaptırmayın dedik'' ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan iddialara yalanlama: Haberler gerçeği yansıtmamaktadır Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan iddialara yalanlama: Haberler gerçeği yansıtmamaktadır Haberi Görüntüle

"YÜKSELİŞ YÖNLÜ HAREKETLERİNE DEVAM EDİYOR"

İslam Memiş'in altına ilişkin değerlendirmesi şöyle:

“Altının ons fiyatı 1670 dolar seviyesinde. Geçen hafta sert geri çekilme vardı. Korku panik yok, sakin olun, elinizdeki malı kaptırmayın dedik. Ekim ayında ters köşe fiyatlaması oldu. Siz dikkat edin uyarılarım vardı. Hızlı bir toparlanmada olan altın onsu 1670 dolar seviyesinde. 1680 güçlü yükselişin başlaması için direnç seviyesi. Bu kırılırsa tekrar 1800'ü hedef alan fiyatlama içinde olacak. Yılın son çeyreğindeki pozitif görünüm devam ediyor.

Beklentimde bir değişiklik yok. Gram altın TL fiyatı 1004-1009 lira aralığında. Geçen haftalarda 990'lı rakamları gördük, ekranlarda 970'li rakamları gördünüz. 1000 lira altına sarkmış oldu ama bu hafta tekrar yükseliş yönlü hareketlerini devam ettiriyor. Gram altında pozitif görünüm devam ediyor, o yüzden ucuza mal kaptırmayın. Yükseliş yönlü öngörümde değişiklik yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading