Yandex Metrica

İslam Memiş'ten dolar ve euro açıklaması! Bunu yapan büyük zarar edecek

İslam Memiş'ten dolar ve euro açıklaması! Bunu yapan büyük zarar edecek

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar konusunda vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Dolar kurununaniden yükselmesini tamamen köpük olarak değerlendiren Memiş, duygularına yenik düşenlerin zarara uğrayacağını ifade etti.

Ekonomi

05.02.2024, 17:25

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve euro hakkında vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. 

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul (BİST100) bayramdan sonra hangi gün açılacak? Borsa Pazartesi açık mı? Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul (BİST100) bayramdan sonra hangi... Haberi Görüntüle

'DOLARIN ARTIŞI MANTIK DIŞI'

Dolar kurunun aniden 8'den 18 TL'ye çıkmasını mantık dışı bir olay olarak değerlendiren Memiş, "2-3 hafta içinde doların 8 liradan 18 liraya kadar çıkması tamamen köpük. Bunu herkes söylüyor ve belirtiyor zaten" ifadelerini kullandı.

Şans Topu çekiliş sonuçları- 14 Nisan 2024 çekiliş sonuçları sorgulama Şans Topu çekiliş sonuçları- 14 Nisan 2024 çekiliş sonuçları sorgulama Haberi Görüntüle

'DUYGULARIYLA HAREKET EDEN KAYBEDECEK'

Dolar kurunun hiçbir sebep yokken durduk yere artış gösterdiğini ifade eden Memiş, "Burada duygularıyla hareket edenler zarar etti ve zarar etmeye devam edecekler. Düşerken de yükselirken de" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading