Yandex Metrica
SON DAKİKA
İslam Memiş'ten dolar ve altın yatırımcılarını korkutan açıklama! 'Yeter ki o al-sat masasına oturun'

İslam Memiş'ten dolar ve altın yatırımcılarını korkutan açıklama! 'Yeter ki o al-sat masasına oturun'

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve kıymetli madenlerin fiyat hareketlerine ilişkin yorumlarda bulundu. "Dolar yükselecek mi düşecek mi?" sorusunu da yanıtlayan Memiş, "Yıl içinde onlarca kez yükselecek, onlarca kez düşecek. Sorudaki amaç ne? Dolar yükselsin, satayım. Düştüğü zaman yerine koyayım. Bu düşünce tamamen hayalcilik." ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:26

Yaptığı ekonomi öngörüleri yatırımcılar tarafından takip edilen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Büyük riskelere girip, hayalperestlik yapmaya gerek yok." diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Asgari ücretin atında maaş alanların dikkatine! Aile Bakanlığından 2 bin... Haberi Görüntüle

"BU TAMAMEN HAYALCİLİK"

İslam Memiş, küresel piyasalara ilişkin şunları söyledi:

'Dolar düşecek mi yükselecek mi?' diye soruyorlar. Yıl içinde onlarca kez yükselecek, onlarca kez düşecek. Sorudaki amaç ne? Dolar yükselsin, satayım. Düştüğü zaman yerine koyayım. Bu düşünce tamamen hayalcilik.

Büyük riskelere girip, hayalperestlik yapmaya gerek yok. Vatandaşlarımızın yapması gereken en önemli husus şu: Varlıklarınıza sahip çıkın. En büyük marifet varlıklara sahip çıkıp, miktarı arttırmak. Kişilerin nefsi, iradesinin önüne geçmemeli. İnsanlar al-sat bağımlılığından kurtulup, varlıklarına sahip çıkmalı.

Aile Bakanlığı İŞKUR üzerinden iş ilanı yayımladı: 21-49 yaş arası... Haberi Görüntüle

"EN GÜZEL SİZ KAYBEDECEKSİNİZ"

Şu anda bizim sohbetimizi dinleyenler, "Düşücek mi yükselecek mi? Söylesin ki düştüğü zaman alalım, yükseldiği zaman satalım. Ben de onlara diyorum ki en güzel siz kaybedeceksiniz.

Yeni finansal sistem insanların cebindekini almak için kuruldu. Siz kazanasınız diye bir sistem kurulmadı. Siz kaybedin, sisteme muhtaç kalın diye sistem kuruldu. Yeter ki o al-sat masasına oturun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading